Türk Havayollarının 0212 463 ile başlayan bir numarası var. O numaradan aramış olabilirler. Doğru mu değil mi bilemiyorum. Henüz bana dönüş yapan olmadı.
Evet dediğin numara tamamı bendede var sonuda 3 ile bitiyo tahminimce çağırılanlar buraya bakmiyo veya söylemiyo :)

Samet heryerdeyiz diyorsun 🙂 Arananlardan biri benim ama benim TC ve mail adresimi istediler. Başka bi olay yok yani zaten iş başvuru formunda hepsini yazmıştım. Arayıp neden tekrar istediler onu anlamadım.

Samet heryerdeyiz diyorsun 🙂 Arananlardan biri benim ama benim TC ve mail adresimi istediler. Başka bi olay yok yani zaten iş başvuru formunda hepsini yazmıştım. Arayıp neden tekrar istediler onu anlamadım.
Siz mülakata ne zaman girdiniz ve ne zaman arandınız?

Arkadaşlar boşuna münakaşaya girmeyin herkes işe girebilmek için burada bulunuyor. Hassasiyetlerimiz değişebilir birbirimizi anlayışla karşılayalım. Bu forumda bulunuyorsanız mutlaka işe girersiniz zaten. Önümüzdeki dönem çokça personel alınacak.

• Like
Tepkiler: Metin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.