Kargo, temizlik, güvenlik tss bünyesine geçti hep bu onun paylaşımı
Admin sen Instagramda paylaştığın zaman aldığın bilgiye göre konuşuyorum toplu alım vardı depo personeli olarak.
Şimdi benimde şahsen 14 gün felan oldu yarın son gün acaba diyorum 15 gün değilde cwimiz onlarda diye 2 3 veya 6 7 ay sonra bile olsa cevap gelirim gelin siradaydiniz olumlu oldu diye felan. 10 yıldır bu işi yapıyorum Yapılan işi paletlemedir mal kabuldur hepsini biliyorum çağırmamalari garibime gitti. İnş ilerleyen aylarda dahi olsa cevap gelir.

Admin sen Instagramda paylaştığın zaman aldığın bilgiye göre konuşuyorum toplu alım vardı depo personeli olarak.
Şimdi benimde şahsen 14 gün felan oldu yarın son gün acaba diyorum 15 gün değilde cwimiz onlarda diye 2 3 veya 6 7 ay sonra bile olsa cevap gelirim gelin siradaydiniz olumlu oldu diye felan. 10 yıldır bu işi yapıyorum Yapılan işi paletlemedir mal kabuldur hepsini biliyorum çağırmamalari garibime gitti. İnş ilerleyen aylarda dahi olsa cevap gelir.
hocam siz ayın kaçında gitmiştiniz?

en son salı günü mülakat oldu sanırım kargo alımında eğer çarşamba veya cumaya kadar mülakat görüşmesi olduysa bence en son cuma gününe kadar beklemeliyiz

en son salı günü mülakat oldu sanırım kargo alımında eğer çarşamba veya cumaya kadar mülakat görüşmesi olduysa bence en son cuma gününe kadar beklemeliyiz
En son persembe oldu biz gittik 15 gün içinde haber vericez dediler ama bugün tss resmi ing hesabı istihdam sürecini tamamladık dedi

Bunu paylaştı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-08-08-11-32-52-098_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-08-08-11-32-52-098_com.instagram.android.jpg
    650.3 KB · Görüntüleme: 10
Arkadaşlar eğer sayfamız aracılığı ile başvuran ve geri dönüş alan olursa mutlaka bize haber verir. Yani alım bitti gibi bir şey söz konusu değil biraz daha bekleyin durum şurada 15 gün olmuş insanlar 2 ay bekleyip işe giriyorlar.

hocam siz perşembe yani ayın 27'sinde gittiyseniz bence bizim süreç hala devam ediyor. insanları tek tek çağıracak halleri yok eğitim falan vereceklerse. Umut tacirliği gibi olmasın ama. Bu cuma tam 15 gün oluyor 27'sinde gidenler için.
Yok hocam biz ayın 3 de gittik Perşembe günü

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.