En son persembe oldu biz gittik 15 gün içinde haber vericez dediler ama bugün tss resmi ing hesabı istihdam sürecini tamamladık dedi
O kadro geçişi için saf 5m ve diğer firmaların kadro geçişlerini tamamladılar. Paylaştıkları şey onunla ilgili. Eğer bi dönüş olursa buraya yazmayı ihmal etmeyiniz. Bizlerde ona göre olumlu veya olumsuz olduğunu anlamış oluruz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

O kadro geçişi için saf 5m ve diğer firmaların kadro geçişlerini tamamladılar. Paylaştıkları şey onunla ilgili. Eğer bi dönüş olursa buraya yazmayı ihmal etmeyiniz. Bizlerde ona göre olumlu veya olumsuz olduğunu anlamış oluruz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Dönüş yapsalar keske methiyeler dizerim buraya :)

Arkadaşlar eğer sayfamız aracılığı ile başvuran ve geri dönüş alan olursa mutlaka bize haber verir. Yani alım bitti gibi bir şey söz konusu değil biraz daha bekleyin durum şurada 15 gün olmuş insanlar 2 ay bekleyip işe giriyorlar.
Benim mülakata giren arkadaşlardan birini aramışlar dün 0212 ile başlayan bir numaradan bilgilerini alıp sonra 1 hafta içerisinde iş teklifinde bulunucaz demişler doğrumu acaba böyle bı hattanmi dönüş sağlıyolar sayın admin?

Benim mülakata giren arkadaşlardan birini aramışlar dün 0212 ile başlayan bir numaradan bilgilerini alıp sonra 1 hafta içerisinde iş teklifinde bulunucaz demişler doğrumu acaba böyle bı hattanmi dönüş sağlıyolar sayın admin?
Türk Havayollarının 0212 463 ile başlayan bir numarası var. O numaradan aramış olabilirler. Doğru mu değil mi bilemiyorum. Henüz bana dönüş yapan olmadı.

acaba firma olumlu geçenlere gizlilik şartı mı koydurdu kimseden ses seda yok,

hayır birde mülakatta neye göre olumsuz..
soru cevap şeklinde sohbet havasında geçti,
insan ister istemez üzülüyor

acaba firma olumlu geçenlere gizlilik şartı mı koydurdu kimseden ses seda yok,

hayır birde mülakatta neye göre olumsuz..
soru cevap şeklinde sohbet havasında geçti,
insan ister istemez üzülüyor
Aynen herkes ölüm sessizligine bürünmüş sanki işi ellerinden alicaz :):):)

Hocam siz neyi teyit etmek istiyorsunuz arkadaşınızın doğru söylediğini mi?

Neyi biliyomusun 1 hafta boyunca yapılan mülakatlar içerisinde 1 kişiyimi onaylamışlar onu merak ettim. Böyle bi hattanmi aranicaz aranirsak onu merak ettim. Yeterlimi hocam
Farklı bir numaradan arayabilirler kesinlik göstermez bence, 05xx ile başlayan numara da olabilir. Arkadaşınız kesin çağırılmış mı? Eğitim falan verilecek miymiş?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.