TSS Tss 25 temmuz mülakata girenler toplansın size zahmet.

S

samet44

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 25 temmuzda benimle birlikte mülakata giren arkadaşlar, bizim için 15 gün içerisinde haber gelicek olumlu olursa denildi. Acaba olumlu alan varmi ? Veya 15 günden sonrada gelme şansı varmı acaba şuan 10 gün oldu aşşa yukarı

dayı

dayı

HavaPersonel.Com
bende aynı durumdan muzdaribim kardeşim, bende ayın 24ünde mülakata girdim, haber yok...

Havacılıkpersonal alımlarına mesaj attım haber gelen eğitime başlayan var mıdır diye, şuan haber gelen yok dedi

S

samet44

HavaPersonel.Com
İyide 1 2 ay sürüyor normalde mülakat
bende aynı durumdan muzdaribim kardeşim, bende ayın 24ünde mülakata girdim, haber yok...

Havacılıkpersonal alımlarına mesaj attım haber gelen eğitime başlayan var mıdır diye, şuan haber gelen yok dedi
İyide 1 2 ay sürüyor normalde mülakattan sonra ise başlayış bize nasıl 2 hafta verdiler süre olarak acaba? Ve bizden önce mülakata katılanlar var onların süre sınırı yokta bizim niye 15 gün anlamış degilim

dayı

dayı

HavaPersonel.Com
pazartesi ve salı haber gelirse gelir gelmezse bizim iş yatar maalesef..

Y

yunusD.

HavaPersonel.Com
Kardeşim biz 24 ünde girdik sizden önceki gün bizede öyle söylendi kimse aranmadı ne ben ne arkadaşlar

dayı

dayı

HavaPersonel.Com
bende 24ünde girdim :) takım elbise giymiştim hatta ilk giren bendim :D

HattoriHanzo

HattoriHanzo

HavaPersonel.Com
24. Ü sabah mülakata girdim. Bana da henüz bir dönüş olmadı. Tarafına dönüş olan arkadaşlarımız olursa eğer lütfen bilgilendirme yapmayı ihmal etmesinler.

dayı

dayı

HavaPersonel.Com
Kral bugün 15.gün biz çağırılmadık, geçen forumda bir arkadaş şey yazmıştı arkadaşımı ikinci kez çağırdılar görüşmeye diye, anlayacağın bizim iş yattı geçmiş olsun

HattoriHanzo

HattoriHanzo

HavaPersonel.Com
Kral bugün 15.gün biz çağırılmadık, geçen forumda bir arkadaş şey yazmıştı arkadaşımı ikinci kez çağırdılar görüşmeye diye, anlayacağın bizim iş yattı geçmiş olsun
Cargo binasında yapılan görüşmeden sonra mı cağırmışlar. Yoksa işkurdan sonra cağırılan mı ?

Y

yunusD.

HavaPersonel.Com
Ben umudu dün kestim zaten hayırlısı olsun

O

onurrr

HavaPersonel.Com
Cargo binasından sonra çağrılanlar olmuş olumsuz olanlara zaten dönüş yapılmadı
bence burasi net degil cunku kimse mulakattan sonra olumlu mail aldigini yada cagrildigini soylememis

Y

yunusD.

HavaPersonel.Com
bence burasi net degil cunku kimse mulakattan sonra olumlu mail aldigini yada cagrildigini soylememis
Bi arkadaş yazmıştı beni çağırmadı arkadaşımı çağırdı diye bizde ondan duyduk

Y

yunusD.

HavaPersonel.Com
Kaç kişi katıldık mülakata alınan 2 maksimum olsun 5 kime sorsam olumsuz aramadı dior bende anlamadım ki 5 kişi için mi iskurda 250 kişiyle mulakat yaptılar

D

Destroyer

HavaPersonel.Com
İşe alim süreci bitmiş kimse beklemesin boşuna

Y

yunusD.

HavaPersonel.Com
Bu konudan ayrı bir olay taşerondan tss geçiş işlemi ile alakalı
Evet dediğin gibi olabilir ama benim anlamadığım o kadar insan gittik hiçbirimizi almadılar birkaç kişi almışlar diye duydum bu saatten sonra çağırmazlar diye düşünüyorum 15 gün geçti çünkü

D

Destroyer

HavaPersonel.Com
Bu konudan ayrı bir olay taşerondan tss geçiş işlemi ile alakalı
Mesela hangi firma tasorenden tss geçti konu tamamamen bu konuyla ilgili çok az kişi alınmış madem öyle insanları yormasalardi o kadar biliyorsunuz ki hava limanı çok uzakta çok erken saate randevu verip insanları o zahmeti cektirmeselerdi yazık günah

admin

admin

Admin
Moderatör
Mesela hangi firma tasorenden tss geçti konu tamamamen bu konuyla ilgili çok az kişi alınmış madem öyle insanları yormasalardi o kadar biliyorsunuz ki hava limanı çok uzakta çok erken saate randevu verip insanları o zahmeti cektirmeselerdi yazık günah
Kargo, temizlik, güvenlik tss bünyesine geçti hep bu onun paylaşımı

Konuyu okuyanlar;