Arkadaşlar 25 temmuzda benimle birlikte mülakata giren arkadaşlar, bizim için 15 gün içerisinde haber gelicek olumlu olursa denildi. Acaba olumlu alan varmi ? Veya 15 günden sonrada gelme şansı varmı acaba şuan 10 gün oldu aşşa yukarı
İyide 1 2 ay sürüyor normalde mülakattan sonra ise başlayış bize nasıl 2 hafta verdiler süre olarak acaba? Ve bizden önce mülakata katılanlar var onların süre sınırı yokta bizim niye 15 gün anlamış degilimbende aynı durumdan muzdaribim kardeşim, bende ayın 24ünde mülakata girdim, haber yok...
Havacılıkpersonal alımlarına mesaj attım haber gelen eğitime başlayan var mıdır diye, şuan haber gelen yok dedi
Hatırlıyorum seni zaten ilk çağrılan grup bizdikbende 24ünde girdimtakım elbise giymiştim hatta ilk giren bendim
![]()
Cargo binasında yapılan görüşmeden sonra mı cağırmışlar. Yoksa işkurdan sonra cağırılan mı ?Kral bugün 15.gün biz çağırılmadık, geçen forumda bir arkadaş şey yazmıştı arkadaşımı ikinci kez çağırdılar görüşmeye diye, anlayacağın bizim iş yattı geçmiş olsun
Cargo binasından sonra çağrılanlar olmuş olumsuz olanlara zaten dönüş yapılmadıCargo binasında yapılan görüşmeden sonra mı cağırmışlar. Yoksa işkurdan sonra cağırılan mı ?
bence burasi net degil cunku kimse mulakattan sonra olumlu mail aldigini yada cagrildigini soylememisCargo binasından sonra çağrılanlar olmuş olumsuz olanlara zaten dönüş yapılmadı
Bi arkadaş yazmıştı beni çağırmadı arkadaşımı çağırdı diye bizde ondan duydukbence burasi net degil cunku kimse mulakattan sonra olumlu mail aldigini yada cagrildigini soylememis
Bu konudan ayrı bir olay taşerondan tss geçiş işlemi ile alakalıİşe alim süreci bitmiş kimse beklemesin boşuna
Evet dediğin gibi olabilir ama benim anlamadığım o kadar insan gittik hiçbirimizi almadılar birkaç kişi almışlar diye duydum bu saatten sonra çağırmazlar diye düşünüyorum 15 gün geçti çünküBu konudan ayrı bir olay taşerondan tss geçiş işlemi ile alakalı
Mesela hangi firma tasorenden tss geçti konu tamamamen bu konuyla ilgili çok az kişi alınmış madem öyle insanları yormasalardi o kadar biliyorsunuz ki hava limanı çok uzakta çok erken saate randevu verip insanları o zahmeti cektirmeselerdi yazık günahBu konudan ayrı bir olay taşerondan tss geçiş işlemi ile alakalı
Kargo, temizlik, güvenlik tss bünyesine geçti hep bu onun paylaşımıMesela hangi firma tasorenden tss geçti konu tamamamen bu konuyla ilgili çok az kişi alınmış madem öyle insanları yormasalardi o kadar biliyorsunuz ki hava limanı çok uzakta çok erken saate randevu verip insanları o zahmeti cektirmeselerdi yazık günah