Kaç kişi katıldık mülakata alınan 2 maksimum olsun 5 kime sorsam olumsuz aramadı dior bende anlamadım ki 5 kişi için mi iskurda 250 kişiyle mulakat yaptılar

Bu konudan ayrı bir olay taşerondan tss geçiş işlemi ile alakalı
Evet dediğin gibi olabilir ama benim anlamadığım o kadar insan gittik hiçbirimizi almadılar birkaç kişi almışlar diye duydum bu saatten sonra çağırmazlar diye düşünüyorum 15 gün geçti çünkü

Bu konudan ayrı bir olay taşerondan tss geçiş işlemi ile alakalı
Mesela hangi firma tasorenden tss geçti konu tamamamen bu konuyla ilgili çok az kişi alınmış madem öyle insanları yormasalardi o kadar biliyorsunuz ki hava limanı çok uzakta çok erken saate randevu verip insanları o zahmeti cektirmeselerdi yazık günah

Mesela hangi firma tasorenden tss geçti konu tamamamen bu konuyla ilgili çok az kişi alınmış madem öyle insanları yormasalardi o kadar biliyorsunuz ki hava limanı çok uzakta çok erken saate randevu verip insanları o zahmeti cektirmeselerdi yazık günah
Kargo, temizlik, güvenlik tss bünyesine geçti hep bu onun paylaşımı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.