Ne yaptıkları belli değil insanları 15 gün bekletip üstüne hiç arayıp bilgilendirmemeleri sormamalari rezaletten başka bişey değil sanki mite adam alıyorlar büyük rezalet gerçekten büyük
herkese iyi aksamlar bende tss alımına işkurdan basvurdum ilan süresi sadece iki günlüktü 400 kişi alımı yazılmıstı oradan dönüs olmadı neyse ibb iş portallarından mesaj geldi bahcelievler de görüsme olacakmıs mesajda tss ismini vermemişlerdi 12 haziran orada mulakata girdik benle birlikte tahmini 30-40 kişi gelmişti sonra aradılar kargo binasında mülakat yapacaklarmıs 21 haziranda oraya gittim yine aradılar 22 haziranda bio fotoyla turkish technic te olmamızı istediler benle birlikte 20 kişi vardı orada da konustuk sonra kim sağ kim kala dönüste olmadı ne cep ne whatsap hiç bir sey yok kafa olarak cok yoruldum neyseki bu forumu buldum sakinleştim nerede yalnıs yaptım diye kafayı yiyordum tahminim kapandı galiba alımlar kendi sitelerinde işe giriş için gerekli belgeleri istiyorlar istihdam tamamlandı diye kimse keyfini kacırmasın bi kapıyı kapatan öbür kapıyı da acar selametle

Herkese selam sonunda email den mesaj geldi olumsuz diye kariyer hayatınızda başarılar dileriz çok üzücü oldu 😥😥😥

Başladınız mı işe son durum nedir?
Dostum hayır beni 2 kez üst üste görüşmeye çağırdılar.

Baştan söyleyeyim öyle tanıdığım biri falan da yok. Yani kimsenin hakkına herhangi bir şekilde girmedim.

Bunu belirtmemin nedeni ben görüşmeye girdikten sonra , görüşmeye giren arkadaşlardan biri mülakattan cıkar cıkmaz tanıdığını arayıp yüksek sesle abi ben görüştüm bundan sonrası sen de demesi ! Kişilerin isimleri şunlar şunlar demesiydi zaten o gün olmayacağını anlamıştım.

Zaten ben aynı birimde ama farklı bir şirketin personeli olarak çalısıyorum. İşimden ve şartlarından memnun olmadığım için başvurmustum.

Bana 2 kez görüşmeden sonra bir dönüş olmadı. Olumlu ya da olumsuz ki zaten öyle sorumsuz ve bencil bir sistemleri varki insanları oraya kadar götürüp görüşüyorlar ama iyi niyet namına olumlu ya da olumsuz dönüş yapmıyorlar.

Üni mezunu olduğum için geri dönüş yapmadıklarını düşünüyorum.

İşe hakkıyla giren arkadaşlarında mutlu ve huzurlu bir çalışma hayatı gecirmelerini temenni ediyorum.

Baştan söyleyeyim öyle tanıdığım biri falan da yok. Yani kimsenin hakkına herhangi bir şekilde girmedim.

Bunu belirtmemin nedeni ben görüşmeye girdikten sonra , görüşmeye giren arkadaşlardan biri mülakattan cıkar cıkmaz tanıdığını arayıp yüksek sesle abi ben görüştüm bundan sonrası sen de demesi ! Kişilerin isimleri şunlar şunlar demesiydi zaten o gün olmayacağını anlamıştım.

Zaten ben aynı birimde ama farklı bir şirketin personeli olarak çalısıyorum. İşimden ve şartlarından memnun olmadığım için başvurmustum.

Bana 2 kez görüşmeden sonra bir dönüş olmadı. Olumlu ya da olumsuz ki zaten öyle sorumsuz ve bencil bir sistemleri varki insanları oraya kadar götürüp görüşüyorlar ama iyi niyet namına olumlu ya da olumsuz dönüş yapmıyorlar.

İşe hakkıyla giren arkadaşlarında mutlu ve huzurlu bir çalışma hayatı gecirmelerini temenni ediyorum.
Ben anlamadım ki lise mezunu olmayanı da elemişler üniversite mezunu olanı da. Sizin mülakat nasıl geçmişti? 4 kişi mi sizi mülakat yaptı?

Sizin şahit olduğunuz kayırma iddiası olayında yine arkadaş mülakata girmiş benim hiç mülakata girmeden işe alınan tanıdığım var tgsde

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.