Ekg yapılmadı çünkü kardiyoloji vermemişti bana heyet kurulu bu yüzden ekgyi sonradan muayene ile almak zorunda kaldım.

Evet o mailden sorumu ilettim oldukça hızlı bir şekilde de döndüler. Hastane adıyla çıktısı önemli zaten çünkü onlarda hile yapamıyorsun(e nabızda öğe denetle değer değiştir çıktı al götür gibi olmuyor ondan dolayı e nabız tetkik çıktısında imza kaşe istiyorlar)hastane direkt veriyor sağında solunda köşesinde arkasında hastaneden alındığı ibaresi oluyor. E nabızdan çıkardığın kurul raporunda ise barkod ve kod oluyor orjinal olduğu garantili yani. Ekg yi de evet öyle veriyorlar zaten zaten ekg kağıdını orjinal almak zorundasın e nabıza düşmüyor.
Sağlık kururlu raporu ile en doğru ve detaylı açıklamayayı yapmışsınız, teşekkür ederiz

• Like
Tepkiler: glavredir
Merhaba istanbula yabancı olduğum için bilmiyorum. Hangi metro hattını kullanmam gerekli
M1A yenikapı-atatürk havalimanı metrosu son durağı ATATÜRK HAVALİMANI sondan bir önceki de DTM- İSTANBUL FUAR MERKEZİ. Sağlık randevusu için gidilmesi gereken yer son 2 durağın arasında yer alıyor inip yürünmesi gerek yaklaşık 1-2 km falan kadar. En mantıklısı son durakta inip yürümek ama sondan bir önceki durakta da inip yürüyebilirsiniz size kalmış biraz orası.

M1A yenikapı-atatürk havalimanı metrosu son durağı ATATÜRK HAVALİMANI sondan bir önceki de DTM- İSTANBUL FUAR MERKEZİ. Sağlık randevusu için gidilmesi gereken yer son 2 durağın arasında yer alıyor inip yürünmesi gerek yaklaşık 1-2 km falan kadar. En mantıklısı son durakta inip yürümek ama sondan bir önceki durakta da inip yürüyebilirsiniz size kalmış biraz orası.
Anladım teşekkür ederim. Randevuyu Cuma günü saat 11e almıştım herhangi bir olumsuzluk yaşarsam burdan iletirim sizlere

• Like
Nöroloji veya psikiyatriden muayene olunması gerekiyor diye bi madde vardı.ikisine birden muayene olmamız gerekir mi ben tek nörolojiye oldum

Rica ederim ne demek bende cuma günü gideceğim akşam 5 te randevum umarım hiç birimiz sıkıntı yaşamayız
Sağlık raporumda işe girmeye engel değildir şeklinde sonuç aldım umarım sorun yaşamayız. Kabin ekibi olmadığımızdan dolayı ufak tefek şeyler varsa bile sorun olmayacağını düşünüyorum

• Like

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.