Hocam heyet raporu için hangi bölümden randevu alınıyor
Doğrudan Sağlık Kurulu diye randevu alabilirsiniz. Açıklamalara bakmanızda fayda var. Bazı hastanelerde sağlık kurulu olsa da farklı raporlar verebiliyorlar. Eğer sizin için evrakları istedilerse istenen tahlilleri söyleyebilir misiniz? Diğer iş yerinin istediklerini yaptırdıma ama THY sanırım işitme testi vs. de istiyormuş.

Doğrudan Sağlık Kurulu diye randevu alabilirsiniz. Açıklamalara bakmanızda fayda var. Bazı hastanelerde sağlık kurulu olsa da farklı raporlar verebiliyorlar. Eğer sizin için evrakları istedilerse istenen tahlilleri söyleyebilir misiniz? Diğer iş yerinin istediklerini yaptırdıma ama THY sanırım işitme testi vs. de istiyormuş.
Noldu açıklandı mı da hastane arıyoruz o günlere geldik mi bgfytbgfgtr

Hayır ben de sizin gibi bekliyorum önden öğrenmek istedim sadece

Henüz değil ya, keşke haber gelse de sevinsek :) Burası (THY) için beklettiğim olumlu olan bir yer var şu anda. Onlardan süre istedim. O sırada sağlık raporunu almamı önerdiler evrak süresinin kısalması için. Zaten THY de heyet raporu istiyor. 7 Hekime göründüm. İstedikleri tahliller varsa onları da öğreneyim yaptırayım bir daha raporla uğraşmayayım diye düşündüm :)

Selamlar, benim en büyük korkum işitme testinde. Doktor muayenesinden sonra odyometri testine girdiniz mi?

daha önce sadece staj yaptıysak sağlık dosyasındaki dilekçelerden hangisini doldurmamız gerek bilgisi olan var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.