Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi günler dilerim bugün take off jr adayları için işe giriş sürecinde gereken belgelerin ve adımların maili atıldı. Bu konuyu açma sebebim sıkıntı yaşayabileceğimiz durumlarda birbirimize bilgi aktarımı yapıp yardımcı olabilmemizdir.
arkadaşlar merhaba ben 2 kasım için devlet hastanesinden randevu aldım sağlık kurulu için ama yetişir mi belgeler emin olamıyorum. Sağlık kurulu belgesini alan var mı?
arkadaşlar merhaba ben 2 kasım için devlet hastanesinden randevu aldım sağlık kurulu için ama yetişir mi belgeler emin olamıyorum. Sağlık kurulu belgesini alan var mı?
En son güne seçebilirsiniz thy hekim randevunuzu garanti olur, hastane yoğunluğuna göre değişiyor ben İstanbul da Beykoz Devlet Hastanesinde sürece başladım toplamda 2 gün sürdü doktorları gezmem, raporunsa e-nabıza yüklenmesi 24 ila 48 saat içinde olur dediler.
En son güne seçebilirsiniz thy hekim randevunuzu garanti olur, hastane yoğunluğuna göre değişiyor ben İstanbul da Beykoz Devlet Hastanesinde sürece başladım toplamda 2 gün sürdü doktorları gezmem, raporunsa e-nabıza yüklenmesi 24 ila 48 saat içinde olur dediler.
ben mail gelmesini bekledim yanlış bir şey yapmamak için. Beykoz devlet hastanesine ramdevulu mu gittiniz acaba? Çünkü randevu sisteminde dolu gözüküyor.
ben mail gelmesini bekledim yanlış bir şey yapmamak için. Beykoz devlet hastanesine ramdevulu mu gittiniz acaba? Çünkü randevu sisteminde dolu gözüküyor.
Ben de Ankara’dan aldım maalesef. Belge teslimimi geri çevrilme ihtimaline karşı 8 Kasım seçmiştim en kötü ihtimalle onu 10 kasım yapıyım. Çok teşekkürler.
Ben de Ankara’dan aldım maalesef. Belge teslimimi geri çevrilme ihtimaline karşı 8 Kasım seçmiştim en kötü ihtimalle onu 10 kasım yapıyım. Çok teşekkürler.
Bazı hastanelerde uzun sürebiliyor. Ben geçen sene staj için bulunduğum yere yakın bir hastaneden almaya kalmıştım oldukça uzun sürdü. Geri çevrilme ihtimali gibi durumlarda daha önce görmüştüm uzatıp süre tanınıyor. Göz ile ilgili sorunu olan bir arkadaş vardı mesela onun sürecini uzatmışlardı tekrar randevu alması için falan.
Bazı hastanelerde uzun sürebiliyor. Ben geçen sene staj için bulunduğum yere yakın bir hastaneden almaya kalmıştım oldukça uzun sürdü. Geri çevrilme ihtimali gibi durumlarda daha önce görmüştüm uzatıp süre tanınıyor. Göz ile ilgili sorunu olan bir arkadaş vardı mesela onun sürecini uzatmışlardı tekrar randevu alması için falan.
Arkadaslar alınan sağlık raporu sonucu kaç günde çıkıyor yaklaşık olarak? Bir de istenen ek tetkikler zaten heyet raporunun icindeki bölümlerden alınıyor mu genel rutin olarak yoksa extra basvuru yapmak gerekir mi?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.