Bu süreci kolaylıkla atlatanlara gecmis olsun diyorum, mülakatlar bu hastane kosusturmacası kadar yormadı
Gerçekten oyle inanilmaz gerici bide muayne kaldi bakalim nasi gecicek cuma gunu secmistim ben sonrasi ise baslangiç umarim hepimiz icin guzel geçer sorun yaşamayiz

Merhaba arkadaşlar, tüm kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Karartma işlemi için acil bilgi lazım. Öncelikle düşünceler kısmında ki yazılar karartılacak mı ? Orada da cilt nolar yazıyor. Ayrıca kendimize alacağımız nüfus kayıt örneğinde karartma yapacak mıyız ? Ve karartma işlemini word'tan mı yaptınız

Merhaba arkadaşlar, tüm kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Karartma işlemi için acil bilgi lazım. Öncelikle düşünceler kısmında ki yazılar karartılacak mı ? Orada da cilt nolar yazıyor. Ayrıca kendimize alacağımız nüfus kayıt örneğinde karartma yapacak mıyız ? Ve karartma işlemini word'tan mı yaptınız
Düşünceler kısmı dediğiniz yeri anlayamadım. Nüfus kayıt örneklerinin hepsinde yazılan il ilçe cilt no vb. kısımları karartarak yükledim. Karartma işlemini ise adobe'nin 1 hafta ücretsiz deneme sürümünü kullanarak redaksiyon yap kısmından istenilen kısımları seçip karartma yaptım.

Cevap için tesekkür ederim. Dusuncelerden kastım hocam vukuatlı kısım. İdari birim bölme falan yazıyor, bu kanuna göre şu cilt numarası değiştirilmiştir yazıyor. O vukuatların yazıldığı kısımlarda da silme işlemi gerçekleştirecek miyiz ? Çünkü o kısımda da bsn sütünü var.

arkadaşlar enabızdan alınan tetkiklerde de seri numarası var sistemden kontrol edilebiliyor, bir ekg kağıdında yok hastaneden aldığımız onun harici hepsinde var.

Şuana kadar sağlık randevusuna giren oldu mu (kabin personeli için sormuyorum onların halihazırda daha ayrıntılı farklı bir süreci olduğunu biliyorum) nasıl geçiyor belgelere bakıp geçiliyor mu yoksa orda da ayrı bir prosedür mü uygulanıyor ?

THY doktoruna sağlık belgesini veren olursa nelere dikkat ediyolar yazabilir mi?
Benim cuma günü çünkü raporu yetiştiremem diye o zamana almıştım da rapor yetişti geri çekemedim tarihi. Bir de sallıyorum bir şeye takıldılar raporda bunu düzelttir getir dediler ne zamana kadar vaktimiz olcak. Aslında bu kadar kafaya takılcak şeyler değil de güzel bi işe başlamanın tatlı heyecanı var hepimizde.
Yoksa eminim çok basitçe geçicek 16sı iş başı yapıcaz.

• Like
Tepkiler: glavredir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.