THY doktoruna sağlık belgesini veren olursa nelere dikkat ediyolar yazabilir mi?
Benim cuma günü çünkü raporu yetiştiremem diye o zamana almıştım da rapor yetişti geri çekemedim tarihi. Bir de sallıyorum bir şeye takıldılar raporda bunu düzelttir getir dediler ne zamana kadar vaktimiz olcak. Aslında bu kadar kafaya takılcak şeyler değil de güzel bi işe başlamanın tatlı heyecanı var hepimizde.
Yoksa eminim çok basitçe geçicek 16sı iş başı yapıcaz.
Aynı şekilde bende yetişmez diye cuma gününe aldım bide akşam 5 e almışım geride çekemedim şansıma da işlerimi 3 günde falan bitirdim :D
İnsan sağlık kontrolü işinde geriliyor ister istemez bende öyleyim. Çok ağır hastalık olmadıkça kimseyi elemeyeceklerini düşünüyorum bende.

Aynı şekilde bende yetişmez diye cuma gününe aldım bide akşam 5 e almışım geride çekemedim şansıma da işlerimi 3 günde falan bitirdim :D
İnsan sağlık kontrolü işinde geriliyor ister istemez bende öyleyim. Çok ağır hastalık olmadıkça kimseyi elemeyeceklerini düşünüyorum bende.
Benim de 5te cuma günü tanışırız bari

• Like
Tepkiler: glavredir
Benim de 5te cuma günü tanışırız bari
Olur bizde gidip en son saati seçmişiz :D Şeyi biliyor musun kurum içinden geçişe izin verirler mi acaba metrobüsle ik tarafına geçmiştim daha önce ama sağlık kurul binası yerleşkenin tam tersinde kalıyor ve yürüme yolu yok dışardan(varda çok uzun yürüme mesafesi tamamen çevresini dolaşacağım için). Öbür türlü metroyla gelmem gerekecek onun çıkışı sağlık binası tarafında ama yolumu çok uzatıyor :D

Arkadaşlar kurul raporu ve testler temizse stres olacak bir şey var mı
Olacağını sanmıyorum benim bir iki kan değeri %5 gibi bir farkla sınır üstü çıktı doktor tekrar kan almaya gerek duymadı (1-2 hafta önce diş apsesi problemi yaşamıştım ilaç falan kullandım bunlardan dolayıdır diye) onayladı önemsiz bir değer yükselişi olarak yorumlayıp. Benim kafamda acaba sağlık randevusunda takarlarmı sorusu var muhtemelen önemsemezler de stres yapıyor insan :D

Olur bizde gidip en son saati seçmişiz :D Şeyi biliyor musun kurum içinden geçişe izin verirler mi acaba metrobüsle ik tarafına geçmiştim daha önce ama sağlık kurul binası yerleşkenin tam tersinde kalıyor ve yürüme yolu yok dışardan(varda çok uzun yürüme mesafesi tamamen çevresini dolaşacağım için). Öbür türlü metroyla gelmem gerekecek onun çıkışı sağlık binası tarafında ama yolumu çok uzatıyor :D
İzin vermezler thy çalışanı değiliz sonuçta şu an riske atma atatürk havalimanı metrosuyla git yolun uzar ama 1 kere gidiceksin sonuçta

• Like
Tepkiler: glavredir
Arkadaşlar biliyorsunuz bize heyet kurulu raporu mesajı 27 Ekim tarihinde geldi, bu 27 Ekim tarihinde de ekg, kan testi isitme testleri vb bu testleri almamız gerektiği belirtilmemişti. Bunu sonradsn ek muayene ile tamamlamak sorun çıkartıyor mu

Arkadaşlar biliyorsunuz bize heyet kurulu raporu mesajı 27 Ekim tarihinde geldi, bu 27 Ekim tarihinde de ekg, kan testi isitme testleri vb bu testleri almamız gerektiği belirtilmemişti. Bunu sonradsn ek muayene ile tamamlamak sorun çıkartıyor mu
Heyet raporu alırken halihazırda yapılmıştır ekg, kan, işitme testi ve pa akciğer grafisi sonradan gidip hastaneden alabilir veya e nabızdan çıktı çıkarıp imza kaşele yaptırabilirsin doktora. Sanırım işitme testi harici zaten hepsinde yapılıyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.