Benim uzman yardımcılığı sadece 5 doktor gezdim.tahlilleri de asıllarını çıkardılar e nabızdan değil. Tahliller asıl çıktı imzalamaya gerek yok dediler tahlillerin hepsi var ama imzalamdılar sıkıntı olmaz umarım asılları var
Yok hastaneden almışsın zaten hiç kafana takma. Bende takıntı yaptığım için mail üzerinden bir kaç kere sordum imza kaşe olayını hastaneden alınan tetkiklerde hiç bir şey yapmana gerek yok e nabızdan alırsan imza kaşe gerekiyor. Ekg zaten o kağıt onu e nabızdan alamıyorsun bildiğim kadarıyla mecburi orijinali alınıyor ondan dolayı. 5 doktor işi de dediğim gibi zaten mailde belirtilen tüm doktorlara girip çıkmışsın fazlasını talep edemezler çünkü belirtmemişler. Ben mailden önce gitmiştim sağlık kurulu için uzun sürerse diye yani maili aldıktan sonra gitsem bende sadece belirtilenlere girip çıkardım bilmediğimden hastane ne dediyse onu yaptım :D

Yok hastaneden almışsın zaten hiç kafana takma. Bende takıntı yaptığım için mail üzerinden bir kaç kere sordum imza kaşe olayını hastaneden alınan tetkiklerde hiç bir şey yapmana gerek yok e nabızdan alırsan imza kaşe gerekiyor. Ekg zaten o kağıt onu e nabızdan alamıyorsun bildiğim kadarıyla mecburi orijinali alınıyor ondan dolayı. 5 doktor işi de dediğim gibi zaten mailde belirtilen tüm doktorlara girip çıkmışsın fazlasını talep edemezler çünkü belirtmemişler. Ben mailden önce gitmiştim sağlık kurulu için uzun sürerse diye yani maili aldıktan sonra gitsem bende sadece belirtilenlere girip çıkardım bilmediğimden hastane ne dediyse onu yaptım :D
Teşekkür ederim rahatlattınız 😀yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sorun yaşamak istemediğimiz için pimpiriklenebiliyoruz işte

M1A yenikapı-atatürk havalimanı metrosu son durağı ATATÜRK HAVALİMANI sondan bir önceki de DTM- İSTANBUL FUAR MERKEZİ. Sağlık randevusu için gidilmesi gereken yer son 2 durağın arasında yer alıyor inip yürünmesi gerek yaklaşık 1-2 km falan kadar. En mantıklısı son durakta inip yürümek ama sondan bir önceki durakta da inip yürüyebilirsiniz size kalmış biraz orası.
Atatürk havalimanı metrosu kapalı değil miydi açılmış mı acaba, bir ara ataköy metrosuna kadar mıydı yada ben mi yanlıs hatırlıyorum bilemedim. DTM duragında inip yürünülebiliyosa en mantıklısı o galiba

Atatürk havalimanı metrosu kapalı değil miydi açılmış mı acaba, bir ara ataköy metrosuna kadar mıydı yada ben mi yanlıs hatırlıyorum bilemedim. DTM duragında inip yürünülebiliyosa en mantıklısı o galiba
Ataturk tarafinda durup durmadagina cok emin değilim ama dtm den yurunebiliyor bi tik daha uzun mesafe ama gidiliyor

• Like
Tepkiler: Thyy
Merhaba arkadaslar dün sağlık muayenesine girenler bilgi verebilir mi acaba, ne kadar sürdü nelere bakıldı vs gibi, bir de dtm fuar metrodan yakın mı, kolaylıkla yürünür mü ? Umarım hepinizin güzel geçmiştir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.