Arkadaşlar ya bu test sonuçlarından akciğer grafisini rapor olarak veriyorlar sadece. Ayrıca diğer sonuçları hastane verdi ama hemoglobin testi normal a4 baskı verildi onu da doktor aslı budur ya da aslı gibidir falan için imzalamaya gerek yok diyor. Hemoglobin ve akciğer filmini ne yaptınız acaba
Kuzenim farklı bir ilde radyoloji uzmanı olarak çalışıyor kendisine sordum bende akciğer filmiyle ilgili dün, akciğer filmini(akciger grafisi) fiziksel olarak değil de söylediğiniz gibi rapor olarak verildiğini söyledi bende yarın gidip hastaneden talep edeceğim e-nabızda görünmediği için yüklenmiyormuş hastanede görünüyormuş sadece akciğer raporları. Diğer testleri e-nabızdan çıkardım imzalatıcam belki doktorunuzun çıkarttığı a4 e-nabızdaki gibi değildir ayrı bir ibaresi vardır hastaneden çıkarıldığına dair ondan dolayı öyle söylemiş olabilir. Mesela bana verilen sağlık kurulu raporunda dahiliye kısmında kan sonuç değerlerinin hepsi belirtilmiş belki kurul raporunuzda görüldüğü için gerek yokta demiş olabilir.

bende pdf olarak yükledim. Mailde attım, bekliom ama inş pazara kadar cevap verirler. Bu arada mail adresi yurticiisebaslatma@thy.com bu değilmi ? Mail atınca bana
Konu: [EXTERNAL] Çalışan Bilgi Formu Hk.

Bu ileti henüz teslim edilmedi. İletim denenmeye devam edecektir.

Sunucu önümüzdeki 1 gün, 19 saat ve 59 dakika boyunca bu iletiyi teslim etmeye çalışmayı sürdürecek. Bu süre zarfında ileti teslim edilemezse, durum size bildirilir.
şu şekilde otomatik geri cevap verio. Sizde de var mı bu durum

Kuzenim farklı bir ilde radyoloji uzmanı olarak çalışıyor kendisine sordum bende akciğer filmiyle ilgili dün, akciğer filmini(akciger grafisi) fiziksel olarak değil de söylediğiniz gibi rapor olarak verildiğini söyledi bende yarın gidip hastaneden talep edeceğim e-nabızda görünmediği için yüklenmiyormuş hastanede görünüyormuş sadece akciğer raporları. Diğer testleri e-nabızdan çıkardım imzalatıcam belki doktorunuzun çıkarttığı a4 e-nabızdaki gibi değildir ayrı bir ibaresi vardır hastaneden çıkarıldığına dair ondan dolayı öyle söylemiş olabilir. Mesela bana verilen sağlık kurulu raporunda dahiliye kısmında kan sonuç değerlerinin hepsi belirtilmiş belki kurul raporunuzda görüldüğü için gerek yokta demiş olabilir.

benim e nabızda hiç bişi görünmüo hastane hepsini elden verioz dedi sadece akciğer filmi var e nabızda. Raporların hepsini ve sağlık kurul raporunu da elden aldım.

• Like
Tepkiler: glavredir

benim e nabızda hiç bişi görünmüo hastane hepsini elden verioz dedi sadece akciğer filmi var e nabızda. Raporların hepsini ve sağlık kurul raporunu da elden aldım.
Arkadaşlar zaten akciğer grafisinin raporunu istiyor sizden direkt akciğer röntgeni istediğini sanmıyorum.

• Like
Tepkiler: glavredir
Arkadaşlar “Tüm SGK Uzun Vade Hizmet Dökümü” şeklinde istenen belge daha önce bir işte çalışmadığım için oluşturulamıyor. Daha önce sigorta girişi olmayan arkadaşlar siz bu belgeyi oluşturup portala yükleyebildiniz mi ?

Arkadaşlar “Tüm SGK Uzun Vade Hizmet Dökümü” şeklinde istenen belge daha önce bir işte çalışmadığım için oluşturulamıyor. Daha önce sigorta girişi olmayan arkadaşlar siz bu belgeyi oluşturup portala yükleyebildiniz mi ?
Ben uzun vade yazmayan diğer seçeneği seçip aldım. Staj sürecinde SGK yapılmıştı o gözüküyor sadece ben de onu eklemeyi düşünüyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.