Çalışmaya başlayacağınız havaalanı belli mi ? Benim henüz belli değil
Gelen teklif mektubunda IHL yazıyor. Operasyon için başvurmuştum ben. THY sağlık için nereye gideceğiz mesela ya da 16 kasım iş başı dediler ama o gün nereye gitmemiz gerekiyor acaba. Son atılan mail adresine mail atmaya çalıştım ben ancak hata mail i alıyorum ben.

Gelen teklif mektubunda IHL yazıyor. Operasyon için başvurmuştum ben. THY sağlık için nereye gideceğiz mesela ya da 16 kasım iş başı dediler ama o gün nereye gitmemiz gerekiyor acaba. Son atılan mail adresine mail atmaya çalıştım ben ancak hata mail i alıyorum ben.
Benim teklif mektubunda 3 havalimanıda yazıyor :D .Sağlık randevusunu aldığımda bana mail geldi sistemden otomatik Türk Hava Yolları Genel Müdürlük Yeşilköy Mah. Atatürk Havalimanı Yolu Bakırköy / İstanbul burası yazıyor ancak belki güne göre farklı olabilir o gelen maildeki adrese dikkat edin nolur nolmaz belki burası değil başka bir yer olur. İşe başlangıç günü için ayrıca mail atıcaklar mailin bir köşesinde yazıyordu tam nerde hatırlamıyorum (oryantasyon falan olacağı için muhtemelen önce onlara gidilicek). İstanbul havalimanı içinde zaten servisle ulaşım sağlıyorlar ve metroyla ulaşımı da var ( metro duraklarını kontrol edip yakın civar semtlerde kira araştırması yapabilirsiniz ) sanırım en uygunu kağıthane oluyor ama diğer semtlerin kiralarından çok emin değilim. Servisin aldığı güzergahlara göre daha uzakta ama daha ucuz bir semtte de ev tutabilirsiniz servis güzergahını öğrenmek önemli.

Raporun cikma suresi hastaneye bagli gidiceginiz hastaneye sormaniz lazim onceden ben mesela evimin yakinindaki bir hastaneden alicaktim aradim sordum en az 10 is gunu dediler(istinye devlet hastanesi sakin gitmeyin uzun surdugunu kendileri soyledi sikinti yasarsiniz) yogunluk varmis uzaktaki bir hastaneye gittim o yuzden 2-3 is gununde cikar dedi onlar(beykoz devlet burasida)
çok teşekkürler bilgilendirme için

• Like
Tepkiler: glavredir
Kimlik görüntüsü ne oluyor kimlik fotokopisi mi?

Ev kiraları uçmuş
Öğrenci evi tarzı ev arkadaşı olarak kiralamak en mantıklısı şuan(malesefki tek başına kiralamak istanbul da maaşın çoğunun kiraya gitmesi demek) forumdan bulunabilir konular vardı ev arkadaşı aramayla ilgili. Şuan alımlar yapılıyorken arayan insanda fazladır.

Benim de elime bir tane kağıt verdiler sadece. Odyoloji testi vardı elimde fiziksel olarak bir tek onu da en son başhekim imza mühür işleminden sonra sağlık kurulu teslim aldı. Az önce gidip Odyoloji testini geri aldım. Yarın da Dahiliye doktorundan hemoglobin(zaten yapıldı ancak bana verilmedi) EKG ve ciğer filmi isteyeceğim
Bir şey soracağım direkt testi yaptırdığınız doktorlardan aldınız değil mi hastaneyi arayıp danışmaya sordum da bir şey bilmediklerini sordular. Yoksa imza kaşe mührü başhekim falan mı yapıyor. E nabızdan çıkarıcam gibi mecburen gerçi akciğer röntgenini nası çıkarıcam onu çözemedim a4 e falan mı :D

Bir şey soracağım direkt testi yaptırdığınız doktorlardan aldınız değil mi hastaneyi arayıp danışmaya sordum da bir şey bilmediklerini sordular. Yoksa imza kaşe mührü başhekim falan mı yapıyor. E nabızdan çıkarıcam gibi mecburen gerçi akciğer röntgenini nası çıkarıcam onu çözemedim a4 e falan mı :D
Muayene olduğun doktor verir diye düşünüyorum. Onun imzası olması lazım sanırım aslı budur ya da aslı gibidir olması için.
Öğrenci evi tarzı ev arkadaşı olarak kiralamak en mantıklısı şuan(malesefki tek başına kiralamak istanbul da maaşın çoğunun kiraya gitmesi demek) forumdan bulunabilir konular vardı ev arkadaşı aramayla ilgili. Şuan alımlar yapılıyorken arayan insanda fazladır.
Tek başıma çıkmayı planlıyorum ama gerçekten imkansız gibi şuan ya. Dediğin kanala bakayım ben bi. Ya da şehir dışından gelecek arkadaş varsa burada bana özelden yazsın tanışalım ev bakalım olacağı yok çünkü.

Muayene olduğun doktor verir diye düşünüyorum. Onun imzası olması lazım sanırım aslı budur ya da aslı gibidir olması için.

Tek başıma çıkmayı planlıyorum ama gerçekten imkansız gibi şuan ya. Dediğin kanala bakayım ben bi. Ya da şehir dışından gelecek arkadaş varsa burada bana özelden yazsın tanışalım ev bakalım olacağı yok çünkü.
onları bir şekilde dediğiniz gibi alırımda röntgen işi kafamı çok kurcaladı hastane vermediğini belirtti uzun zamandır röntgenleri vermiyorlarmış zaten fiziksel olarak. E-nabızda görünüyor röntgen ama kendim çıkarıp götürüp imzalatırımda a-4 emi çıkarcam :D bilen varsa nasıl yapıcağımı anlatırsa çok makbule geçer.
Kimseyi bulamazsanız idarelik olarak çevre yerlerdeki üniversitelerede bakabilirsiniz(itiraf sayfalarında falan hep oluyor) elbet ev arkadaşı arayan çıkar. En azından bi kaç ay idare edip sonra işe başladıktan sonra yüzyüze kolay bulursunuz ev arkadaşı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.