Arkadaşlar Ale Nüfus Kayıt Örneğinde kapatılan yerleri kişi nüfus kayıt örneğinde de kaptıyor muyuz?

Arkadaşlar Ale Nüfus Kayıt Örneğinde kapatılan yerleri kişi nüfus kayıt örneğinde de kaptıyor muyuz?
Ben kapatacagım galiba cünkü ayrım yok , bir de nüfus cüzdanı eskiyse karartın yeniyse gerek yok demisler direkt ekleyecegim öyle

Son düzenleme:
Arkadaslar alınan sağlık raporu sonucu kaç günde çıkıyor yaklaşık olarak? Bir de istenen ek tetkikler zaten heyet raporunun icindeki bölümlerden alınıyor mu genel rutin olarak yoksa extra basvuru yapmak gerekir mi?
Tetkitler için ekg yi ve odyoloji ye hastaneden 2 tane isteyiniz hemogram ve akciğer grafisini aslı gibi yapılıp fiziki olarak ta verilmesini talep ettim ancak hastanede kuruldaki kişi bu dediğiniz belgelerin zaten aslı e nabızınızda yüklüdür herhangi bir işlem yapmıyoruz hemogram ve akciğer grafisi için dedi

Tetkitler için ekg yi ve odyoloji ye hastaneden 2 tane isteyiniz hemogram ve akciğer grafisini aslı gibi yapılıp fiziki olarak ta verilmesini talep ettim ancak hastanede kuruldaki kişi bu dediğiniz belgelerin zaten aslı e nabızınızda yüklüdür herhangi bir işlem yapmıyoruz hemogram ve akciğer grafisi için dedi
Neden iki tane istediniz onlardan? Belgelerin aslı derken raporu kastediliyor bence imzalı kaseli

Ben bunu mail uzerinden saglik birimine sordum ayrintisi soyle oluyormus imza kase olayinin e nabizdan alinan saglik kurulu raporu barkodlu numarali ancak hemoglobindir akciger grafisidir raporlarinda oyle bir sey yok ondan dolayi imza kaşe istiyorlar(herhangi bir sahtecilik yapilmasin diye yuksek ihtimalle) ama hastaneden alirsaniz tetkikleri e nabizdaki gibi cikmiyor hastanenin kendisinden ciktigina dair ibareli sekilde oluyor

Hepsini hastaneden alınca sorun yok dimi bende enabızdan hiçbir şey almadım
Yok hastaneden aldıysanız bir sıkıntı olmaz çünkü hastaneden alındığı belli oluyor ibareleri oluyor kenarında köşesinde ben 1 tanesini e nabızdan 3 ünü hastaneden aldım farkları bariz belli oluyor zaten tetkik raporlarının.

Arkadaslar banka hesabını mobil uygulama üzerinden herhangi bir şehirden açıp sonra şube olarak mı değişim yaptınız, yoksa belirtilen şubeye gitmek mi gerekir?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.