Ben uzun vade yazmayan diğer seçeneği seçip aldım. Staj sürecinde SGK yapılmıştı o gözüküyor sadece ben de onu eklemeyi düşünüyorum.
Bende ayni sekilde yaptim stajlar haric tecrubem olmadigindan dolayi bunu zaten bir kac kere daha istemislerdi digerlerindede boyle yaptim boyle yuklemekte bir sikinti olsa mail atarlardi zaten

Karatma denilen şeyide tam anlamış değilim. Bigileri direk kapadım ben siyahla
Ayni sekilde yaptim daha once bu surecleri geciren biride oyle yapin problem olmaz tarzi yazmisti sanirim kanunlardan dolayi karartma uygulaniyor zaten tum belgelerde e devlet kodu barkodu var acip herkes sorgulayabilir karartsam nolur karartmasam nolur onuda tam cozemedim 😂 belki sorgulama yapılinca o karartilan yerler gorunmuyordur ondan oyle istiyorlardir falan

Nufus kayit orneginde asagidaki olaylari kapatacak miyiz acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.