Arkadaslar size bir şey danışmak istiyorum ya, benim sistemde yüklü transkriptimde zamanında aktif ögrenci yazıyordu onunla beraber mezuniyet belgemi de yüklemiştim. Şu an transkriptim de güncellenmiş, bu konuyla alakalı mail atmıştım dönmediler. Sizce şu an onlardan dönüt beklemeden kendi kendime güncellesem olur mu? Helppp
Bence güncelle puzzle belge kontrol edecek olursalar mailine bakmadan oraya bakarlar en güncel belgeyi görmüş olurlar en azından

Arkadaslar size bir şey danışmak istiyorum ya, benim sistemde yüklü transkriptimde zamanında aktif ögrenci yazıyordu onunla beraber mezuniyet belgemi de yüklemiştim. Şu an transkriptim de güncellenmiş, bu konuyla alakalı mail atmıştım dönmediler. Sizce şu an onlardan dönüt beklemeden kendi kendime güncellesem olur mu? Helppp
Sorun olmaz diye sanıyorum, sistemi açtıkları zaman hangi dosyanız yüklüyse onu görürler muhtemelen. İsterseniz önceki belgeniz sistemde kalsın, yeni belgeyi transkript güncel adıyla yükleyin.

Operasyondan 4 5 kişiye gelmiş bana gelir mi bu saatten sonra bilmiyorum.
Ben de operasyona başvurdum ve birim mülakatında kargo ile görüştüm. Birim mülakatına ağustos ayının başlarında girdim ve hala geri dönüş bekliyorum. Keşke yapabileceğimiz bir şey olsa.

Arkadaşlar olumsuz düşünmeyin THY'nin bu yıl 5000 kişi alacağı söyleniyordu. Take off için 50 kişi değildir bence kontenjan

Bence güncelle puzzle belge kontrol edecek olursalar mailine bakmadan oraya bakarlar en güncel belgeyi görmüş olurlar en azından
Sorun olmaz diye sanıyorum, sistemi açtıkları zaman hangi dosyanız yüklüyse onu görürler muhtemelen. İsterseniz önceki belgeniz sistemde kalsın, yeni belgeyi transkript güncel adıyla yükleyin.
Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağımm

Arkadaşlar merhaba, ben dün teklif aldım internationaldan bir kaç soru sormak istiyorum. Dün teklif kabul ettiğimi mail gönderdim (onların gönderdiği mail) anca bana hiç dönüş olmadı teklif alanlar varsa bana söyler misiniz siz çevikten kabul ettiniz mi yoksa mail mi gönderdiniz?
İş ne zaman başlayacak dair hiç bir bilgi yazmadılar. Bir daha mail mi göndereyim yoksa 😅

arkadaşlar kalkın içinizi çok rahatlatacak bomba bi haberle geldim. ben bu mail bekleme işine dayanamadım floryaya da yakın oturuyorum zaten, kalktım binaya gittim bugün dkdjşwkdlsls durumu anlattım konuştuk görüştüm veee dediler ki 2 hafta kadar daha sürecekmiş süreç(‘: %10000 emin olmak adına da dedim bu hala olumlu dönüş alabileceğimiz anlamına mı geliyor, evet dediler. olumsuz mail alana kadar umutları yitirmek yok yani kapılarına dayandım artık maillerden cevap alamayınca(: hepimiz için ennnn güzeli olsun çok güzel haberlerle burayı dolduracağız inanıyorum🖤

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.