arkadaşlar kalkın içinizi çok rahatlatacak bomba bi haberle geldim. ben bu mail bekleme işine dayanamadım floryaya da yakın oturuyorum zaten, kalktım binaya gittim bugün dkdjşwkdlsls durumu anlattım konuştuk görüştüm veee dediler ki 2 hafta kadar daha sürecekmiş süreç(‘: %10000 emin olmak adına da dedim bu hala olumlu dönüş alabileceğimiz anlamına mı geliyor, evet dediler. olumsuz mail alana kadar umutları yitirmek yok yani kapılarına dayandım artık maillerden cevap alamayınca:) hepimiz için ennnn güzeli olsun çok güzel haberlerle burayı dolduracağız inanıyorum🖤
SAKA MISIN SEN BENIM YAPACAGIM BIR HAREKET YAKIN OLSAM KESIN GIDERDIM🥹 MUKEMMEL BIRISIN su an gunum guzellesti hayat enerjim geri geldi wjkxjwnxsjns O KADAR UMUTLANDIM KI SU ANNNNNNN 💓💞💗 iyi ki gitmissin forum gibi forum yemin ediyorum hepiniz harikasiniz🥲💖

arkadaşlar kalkın içinizi çok rahatlatacak bomba bi haberle geldim. ben bu mail bekleme işine dayanamadım floryaya da yakın oturuyorum zaten, kalktım binaya gittim bugün dkdjşwkdlsls durumu anlattım konuştuk görüştüm veee dediler ki 2 hafta kadar daha sürecekmiş süreç(‘: %10000 emin olmak adına da dedim bu hala olumlu dönüş alabileceğimiz anlamına mı geliyor, evet dediler. olumsuz mail alana kadar umutları yitirmek yok yani kapılarına dayandım artık maillerden cevap alamayınca:) hepimiz için ennnn güzeli olsun çok güzel haberlerle burayı dolduracağız inanıyorum🖤
Ayyy çoook teşekkürler şu an nasıl bi iyilik yaptığının farkında mısın bilmiyorum ama herkesi çok mutlu ettin ayyyy umarım olumlu mail alırsın süpersin ❤️❤️❤️

SAKA MISIN SEN BENIM YAPACAGIM BIR HAREKET YAKIN OLSAM KESIN GIDERDIM🥹 MUKEMMEL BIRISIN su an gunum guzellesti hayat enerjim geri geldi wjkxjwnxsjns O KADAR UMUTLANDIM KI SU ANNNNNNN 💓💞💗 iyi ki gitmissin forum gibi forum yemin ediyorum hepiniz harikasiniz🥲💖
aylardır bu sürece tutunuyorum inanır mısınız her şeyimi buraya göre planladım. mülakatım kusursuz geçti 50 dk civarı sürdü, teklif maili alamayınca üzüntüden acillik oldum (benim drama queenlik) bu strese daha fazla dayanamazdım hepimizi kurtarmak adına yapmam gerekeni yaptım en azından bir cevap almış olduk(: çıkışta da gök gürültülü yağmurda thy binasında mahsur kaldım ama tüm o eziyete değdi dkjdşsjwldş bir süre daha heyecanlı bekleyişe devam. hepinizle aynı duyguları hissediyorum ve eminim ki birçoğumuz olumlu dönüşler alacağız.

aylardır bu sürece tutunuyorum inanır mısınız her şeyimi buraya göre planladım. mülakatım kusursuz geçti 50 dk civarı sürdü, teklif maili alamayınca üzüntüden acillik oldum (benim drama queenlik) bu strese daha fazla dayanamazdım hepimizi kurtarmak adına yapmam gerekeni yaptım en azından bir cevap almış olduk:) çıkışta da gök gürültülü yağmurda thy binasında mahsur kaldım ama tüm o eziyete değdi dkjdşsjwldş bir süre daha heyecanlı bekleyişe devam. hepinizle aynı duyguları hissediyorum ve eminim ki birçoğumuz olumlu dönüşler alacağız.
hepimiz drama queenlik yapiyoruz 1 haftadir hasta olmayan kalmadi whdjwnnsns bu kadar istekli insanlar alinmali ya gercekten hepimiz hakediyoruz zaten cok kisi yokuz hepimizi almalilar ve alacaklar 🙏🏻💓 cidden artik olumsuz mail gorene kadar umut yitirmek yok bu forumda sozzzz

aylardır bu sürece tutunuyorum inanır mısınız her şeyimi buraya göre planladım. mülakatım kusursuz geçti 50 dk civarı sürdü, teklif maili alamayınca üzüntüden acillik oldum (benim drama queenlik) bu strese daha fazla dayanamazdım hepimizi kurtarmak adına yapmam gerekeni yaptım en azından bir cevap almış olduk:) çıkışta da gök gürültülü yağmurda thy binasında mahsur kaldım ama tüm o eziyete değdi dkjdşsjwldş bir süre daha heyecanlı bekleyişe devam. hepinizle aynı duyguları hissediyorum ve eminim ki birçoğumuz olumlu dönüşler alacağız.
Sen mükemmel birisin gerçekten MÜKEMMEL 💞💞💞

Ayyyyy harika bir insansın çok teşekkürlerrr günüm güzelleştiiii💙💙

Çok çok teşekkür ederiz ya muhteşemsin 🫶🏻🌸

Ahaahaha inanılmaz ben de insanlara haber yollatıp sordurmaya çalışıyordum İKdan birine ulaştılar ve hali hazırda değerlendirmelerin devam ettiğini olumlu-olumsuz ve belirsizlerin olduğunu söylediler. Haftaya hafta başı gibi netleşir demişler tam bunu yazmaya gelirken bu yorumu gördüm gerçekten günümüz güzelleşti :D

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.