Arkadaşlar teklif alanlara bir şey sormak istiyorum maaş konusunda teklifin çok iyi olduğunu söylediniz, burada yazılanlara göre de 40knın daha üzerinde olduğunu anladım ama bir şeyi merak ediyorum bu bahsettiğiniz tutarlar standart aylık maaş hali mi yoksa 16 maaşa göre hesaplayıp 12 aya bölünce mi oralara geliyor? Kimseyi zor durumda bırakmak istemem ama bunu cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum.

• Like
Tepkiler: narius
Ahaahaha inanılmaz ben de insanlara haber yollatıp sordurmaya çalışıyordum İKdan birine ulaştılar ve hali hazırda değerlendirmelerin devam ettiğini olumlu-olumsuz ve belirsizlerin olduğunu söylediler. Haftaya hafta başı gibi netleşir demişler tam bunu yazmaya gelirken bu yorumu gördüm gerçekten günümüz güzelleşti :D
Siz de planlama departmanı ile mi görüşmüştünüz? Eğer öyleyse aynı beklenti içindeyiz 🥹

İş teklifini kabul eden arkadaşlar, Çevik sistemi üzerinden kabul ettikten sonra herhangi bir geri bildirim aldınız mı? 2 gün önce kabul ettim, sistem üzerinden kaydınız yapılmıştır mesajından başka hiçbir mail gelmedi. Yapmamız gereken başka bir şey var mı?

• Like
Tepkiler: Mywhiteside
arkadaşlar kalkın içinizi çok rahatlatacak bomba bi haberle geldim. ben bu mail bekleme işine dayanamadım floryaya da yakın oturuyorum zaten, kalktım binaya gittim bugün dkdjşwkdlsls durumu anlattım konuştuk görüştüm veee dediler ki 2 hafta kadar daha sürecekmiş süreç(‘: %10000 emin olmak adına da dedim bu hala olumlu dönüş alabileceğimiz anlamına mı geliyor, evet dediler. olumsuz mail alana kadar umutları yitirmek yok yani kapılarına dayandım artık maillerden cevap alamayınca:) hepimiz için ennnn güzeli olsun çok güzel haberlerle burayı dolduracağız inanıyorum🖤
Çok teşekkürler inşallah emeğinizin, emeğimizin karşılığını alırız

İş teklifini kabul eden arkadaşlar, Çevik sistemi üzerinden kabul ettikten sonra herhangi bir geri bildirim aldınız mı? 2 gün önce kabul ettim, sistem üzerinden kaydınız yapılmıştır mesajından başka hiçbir mail gelmedi. Yapmamız gereken başka bir şey var mı?
Hocam ben teklif almadım ama geçen sene de aynı böyle konuşulmuştu bu konu.Mail ya da bildirim gelmiyor.

Mail vs gelmiyor sanırım bende de aynı oldu, gelecektir illa ki. Çevikten işlem yapmak yeterlidir şu an için.

• Like
Tepkiler: qqaria
Fucking Legend
arkadaşlar kalkın içinizi çok rahatlatacak bomba bi haberle geldim. ben bu mail bekleme işine dayanamadım floryaya da yakın oturuyorum zaten, kalktım binaya gittim bugün dkdjşwkdlsls durumu anlattım konuştuk görüştüm veee dediler ki 2 hafta kadar daha sürecekmiş süreç(‘: %10000 emin olmak adına da dedim bu hala olumlu dönüş alabileceğimiz anlamına mı geliyor, evet dediler. olumsuz mail alana kadar umutları yitirmek yok yani kapılarına dayandım artık maillerden cevap alamayınca:) hepimiz için ennnn güzeli olsun çok güzel haberlerle burayı dolduracağız inanıyorum🖤

Fucking Legend . Başka bir yoruma gerek yok bence .... Ayağına sağlık kral.

Hocam ayağınıza sağlık umarım istediğimizi, hak ettiğimizi alırız tüm forum olarak

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.