o anı iple çekiyorumİlk sonuç alan kazanır![]()
Bu savaştan galip çıkıcaz benceİşte beklediğim başlık, biraz da burda perişan olalım bakalım![]()
Ne demek rosaaa , burada belgeler için de konuşacağız inşallahYeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun zamanı gelmiştiTeşekkürler @solmeyt
Ayyy inşallah sabırsızlıkla bekliyorumNe demek rosaaa , burada belgeler için de konuşacağız inşallah![]()
Valla mail almayan yoldaşlarımız için çok üzülsem de sanki bitti mail süreci.Bana da 15 ağustostan sonra her an açıklanacak gibi geliyor.Geçtiğimiz senelerde açıklanmadan önce sistemdeki belgeleri yeniletmişlerdi.O mail gelince anlamalıyız ki 2-3 güne açıklanacak.Bana ağustos sonuna kalmayacak, en kötü 20'si gibi açıklanacak gibi geliyor zira kurul mülakatları bitmiş görünüyor şu an, eğer ihtiyaca göre sonradan çağırmazlarsa. Siz ne düşünüyorsunuz, kurul süreci bitti mi sizce?
Bana da bitti gibi geliyor. En son bi arkadaşımız bugün mülakata girecekti gördüğümüz en geç mülakat tarihi bugündü. Ağustos ayı için mülakat daveti alan olursa kartlar yeniden dağıtılır. Bana da en geç 23-24üne kalmadan açıklanır gibime geliyor. Peki sizce herkese aynı anda onay/red maili mi atarlar yoksa davetler gibi aşama aşama mı ilerlenir?Bana ağustos sonuna kalmayacak, en kötü 20'si gibi açıklanacak gibi geliyor zira kurul mülakatları bitmiş görünüyor şu an, eğer ihtiyaca göre sonradan çağırmazlarsa. Siz ne düşünüyorsunuz, kurul süreci bitti mi sizce?
Aynı anda gelir gibi .Çok şikayet alındı bundan dolayı.Bir arkadaşımız mülakatta bunu dile getirince , aynı anda gelecek demişler.Bana da bitti gibi geliyor. En son bi arkadaşımız bugün mülakata girecekti gördüğümüz en geç mülakat tarihi bugündü. Ağustos ayı için mülakat daveti alan olursa kartlar yeniden dağıtılır. Bana da en geç 23-24üne kalmadan açıklanır gibime geliyor. Peki sizce herkese aynı anda onay/red maili mi atarlar yoksa davetler gibi aşama aşama mı ilerlenir?
Bana mülakat sonunda hep birlikte gelecek gibi bir şey dendi diye hatırlıyorum, mümkün olduğunca uzatmamayı onlar da ister zira onlar için de yıpratıcı bir süreç her sene take off JR yürütmek. Ağustos 20 olarak manifestliyoruz o zamanAynı anda gelir gibi .Çok şikayet alındı bundan dolayı.Bir arkadaşımız mülakatta bunu dile getirince , aynı anda gelecek demişler.
Gerçekten öyle, herkes için iş bulmak bu kadar önemli ve stresliyken rekabet ortamı görmemek, herkesin birbirine olabildiğince yardımcı olmaya çalışması çok hoşuma gidiyor. Bence bu bile işe alım açısından önemli bir kriter, o yüzden böyle iş arkadaşlarım olmasını canı gönülden istiyorum. Sizlerle tanışıp plan program yapmak için de çok heyecanlanıyorumAşağı yukarı 1 ay oldu arkadaşlar tanışalı.Hepimizin gerçekten burayı hakettiğini düşünüyorum.Boş biriyle hiç karşılaşmadım.Gerçekten kendim için nasıl dua edip , manifestliyosam sizin içinde yapıyorum.İyi düşünelim iyi olsun![]()
İllaki buradaki birkaç kişi çalışırken denk gelecek sırf bu sebeple bile Herkesin birbirine yardımcı olması cidden çok güzel bir şeydi. Hakkımızda hayırlısı olsunAşağı yukarı 1 ay oldu arkadaşlar tanışalı.Hepimizin gerçekten burayı hakettiğini düşünüyorum.Boş biriyle hiç karşılaşmadım.Gerçekten kendim için nasıl dua edip , manifestliyosam sizin içinde yapıyorum.İyi düşünelim iyi olsun![]()