Take Off Jr 2024 Kurul Mülakatı Sonucu Hakkında

• Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar yeni konu başlığı açmanın zamanı gelmişti 👉👈 Diğer başlık çok uzadığı için mülakata girip haber bekleyenler olarak buradan konuşmaya başlamamız daha doğru olur ✨

Ü

Üye silindi 8707

Yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun zamanı gelmişti 🌸 Teşekkürler @solmeyt

Ü

Üye silindi 8707

Bana ağustos sonuna kalmayacak, en kötü 20'si gibi açıklanacak gibi geliyor zira kurul mülakatları bitmiş görünüyor şu an, eğer ihtiyaca göre sonradan çağırmazlarsa. Siz ne düşünüyorsunuz, kurul süreci bitti mi sizce?

Ü

Üye silindi 3941

Bana ağustos sonuna kalmayacak, en kötü 20'si gibi açıklanacak gibi geliyor zira kurul mülakatları bitmiş görünüyor şu an, eğer ihtiyaca göre sonradan çağırmazlarsa. Siz ne düşünüyorsunuz, kurul süreci bitti mi sizce?
Valla mail almayan yoldaşlarımız için çok üzülsem de sanki bitti mail süreci.Bana da 15 ağustostan sonra her an açıklanacak gibi geliyor.Geçtiğimiz senelerde açıklanmadan önce sistemdeki belgeleri yeniletmişlerdi.O mail gelince anlamalıyız ki 2-3 güne açıklanacak.

W

Wentres

HavaPersonel.Com
Bana da bitti gibi geliyor. En son bi arkadaşımız bugün mülakata girecekti gördüğümüz en geç mülakat tarihi bugündü. Ağustos ayı için mülakat daveti alan olursa kartlar yeniden dağıtılır. Bana da en geç 23-24üne kalmadan açıklanır gibime geliyor. Peki sizce herkese aynı anda onay/red maili mi atarlar yoksa davetler gibi aşama aşama mı ilerlenir?

Ü

Üye silindi 3941

Bana da bitti gibi geliyor. En son bi arkadaşımız bugün mülakata girecekti gördüğümüz en geç mülakat tarihi bugündü. Ağustos ayı için mülakat daveti alan olursa kartlar yeniden dağıtılır. Bana da en geç 23-24üne kalmadan açıklanır gibime geliyor. Peki sizce herkese aynı anda onay/red maili mi atarlar yoksa davetler gibi aşama aşama mı ilerlenir?
Aynı anda gelir gibi .Çok şikayet alındı bundan dolayı.Bir arkadaşımız mülakatta bunu dile getirince , aynı anda gelecek demişler.

Ü

Üye silindi 8707

Aynı anda gelir gibi .Çok şikayet alındı bundan dolayı.Bir arkadaşımız mülakatta bunu dile getirince , aynı anda gelecek demişler.
Bana mülakat sonunda hep birlikte gelecek gibi bir şey dendi diye hatırlıyorum, mümkün olduğunca uzatmamayı onlar da ister zira onlar için de yıpratıcı bir süreç her sene take off JR yürütmek. Ağustos 20 olarak manifestliyoruz o zaman 🎉

N

Noone

HavaPersonel.Com
Aşağı yukarı 1 ay oldu arkadaşlar tanışalı.Hepimizin gerçekten burayı hakettiğini düşünüyorum.Boş biriyle hiç karşılaşmadım.Gerçekten kendim için nasıl dua edip , manifestliyosam sizin içinde yapıyorum.İyi düşünelim iyi olsun 🛫🧚🏼‍♀️
Gerçekten öyle, herkes için iş bulmak bu kadar önemli ve stresliyken rekabet ortamı görmemek, herkesin birbirine olabildiğince yardımcı olmaya çalışması çok hoşuma gidiyor. Bence bu bile işe alım açısından önemli bir kriter, o yüzden böyle iş arkadaşlarım olmasını canı gönülden istiyorum. Sizlerle tanışıp plan program yapmak için de çok heyecanlanıyorum 🥳

Flyingbus

Flyingbus

HavaPersonel.Com
Aşağı yukarı 1 ay oldu arkadaşlar tanışalı.Hepimizin gerçekten burayı hakettiğini düşünüyorum.Boş biriyle hiç karşılaşmadım.Gerçekten kendim için nasıl dua edip , manifestliyosam sizin içinde yapıyorum.İyi düşünelim iyi olsun 🛫🧚🏼‍♀️
İllaki buradaki birkaç kişi çalışırken denk gelecek sırf bu sebeple bile Herkesin birbirine yardımcı olması cidden çok güzel bir şeydi. Hakkımızda hayırlısı olsun :)

Ü

Üye silindi 8851

Yeni başlığımız hayırlı ve uğurlu olsun. Bana mülakat sonunda olumlu ve olumsuz cevapların toplu olarak ağustosun sonuna doğru geleceğini ve endişelenmeye gerek olmadığını söylemişlerdi. Eğer ki bugün de kurula davet maili olmazsa diyebiliriz ki ağustos ayında kurul olmayacak ve takvime uygun hareket edilip süreç ağustos içinde tamamlanacak. Bence 15’inden sonra mail beklemeye başlayabiliriz, ha bir sürpriz olur mu? Olabilir çünkü belki daha erken de gelebilir sen mailini kontrol et diye de eklemişlerdi. Hepimizin burdan belgelerle ilgili konuşabilmesi dileğiyle. Umarım ki dostluğumuz böyle ilerler ve bu güzel ortamımız huzurlu çalışma ortamıyla da taçlanır!

Konuyu okuyanlar;