finans başkanlığından teklif alan var mı acaba?
Gelir yönetimi altında finans ile görüşmüştüm bende. Henüz bana da bir dönüş olmadı. Müsterih olalım. Ben dün sabah işe giderken nazik ve kibar bir dille sürecim hakkında bilgi isteyen bir mail de yolladım. Normalde 1 gün içerisinde dönüş gelirdi, gelmedi. Departman ihtiyacına göre ilerlediklerini düşünmekteyim. Operasyon başkanlığı tabiki de önden alım yapmak isteyecektir. Türk Hava Yolları havacılık hizmeti veren bir kurum, operasyon departmanı ihtiyaçları diğer departmanlara nazaran daha ehemmiyetli olabilir. Rezonans kanunu ne diyor, siz gönülden iyi isteklerde bulunun devamı gelir. İsteğinize dair içinizdeki en ufak kaygı ve korkuyu yok edin lütfen 🙏🏼 herkes negatifi düşünür önemli olan zorlu şartlar altında nasıl davrandığımız. Sevgilerimle

Arkadaslar size bir şey danışmak istiyorum ya, benim sistemde yüklü transkriptimde zamanında aktif ögrenci yazıyordu onunla beraber mezuniyet belgemi de yüklemiştim. Şu an transkriptim de güncellenmiş, bu konuyla alakalı mail atmıştım dönmediler. Sizce şu an onlardan dönüt beklemeden kendi kendime güncellesem olur mu? Helppp

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.