Arkadaşlar şimdi bana deli diyeceksiniz bi öyle bi böyle diyorum diye ama ben hala olumlu maillerin geleceğini düşünüyorum. Bunun için çok fazla sebep var çünkü. Ayın 21inde bile mülakata girenler var daha, onların süreci nasıl bitmiş olsun, çünkü bildiğimiz gibi bu işin bir icra safhası var o safhada güvenlik soruşturması vs yapılıyor bu kadar çok kişininki çok kısa zamanda da bitmez. Pazartesi günü arayıp insanlara belgelerinizi düzeltin dediler, arkasından teklifler geldi zaten olumsuz olan insanlardan bu belgeyi neden isterler? Bunun dışında gelen teklifler yoğunluk olarak aynı departman ve başkanlıklardan gelmiş, daha hiç teklif alındığını duymadığımız departmanlar var tamam herkes buraları takip etmiyordur zaten ama buralardan 1 kişiye bile bu departmanlardan teklif gelmedi mi yani? Benim şu anki düşüncem tamamen şu yönde bence süreç uzadığı ve hepimizin sabırsız bir durumda olduğumuzu bildikleri için icrada kesinleşen kişilere teklif yolladılar diğerleri de hali hazırda devam ediyordur. Yani bu hepimiz olumlu cevap alacağız demek değil olumsuza da kendimizi hazırlayalım ama umudu keserek hareket etmeyelim bence. Bu kadar bekledik biraz daha bekleriz.
Benim de kafam karisiyor ama yine de umutlanmama taraftariyim. Uzulerek soyluyorum sonradan gorustukleri arkadaslari gorusmemis olmayalim diye cagirmis olabilirler. Gecen sene de herkesten belge istenmis ama olumsuz donus yapilmis sonrasinda. Beni de iki kere belge icin aradilar ama gorustugum departman ve birim icin en az 3-4 olumlu donus alan olmus, bu nedenle artik zor

• Like
Tepkiler: Üye silindi 3874
Benim de kafam karisiyor ama yine de umutlanmama taraftariyim. Uzulerek soyluyorum sonradan gorustukleri arkadaslari gorusmemis olmayalim diye cagirmis olabilirler. Gecen sene de herkesten belge istenmis ama olumsuz donus yapilmis sonrasinda. Beni de iki kere belge icin aradilar ama gorustugum departman ve birim icin en az 3-4 olumlu donus alan olmus, bu nedenle artik zor
Ben görüşmemiş olmayalım diye çağıracaklarını sanmıyorum sonuçta onların da hali hazırda görüşülenleri değerlendirme işleri devam ediyo elemelerde bu kişiyle de görüşelim bari diye çağırılan insan olduğunu düşünmüyorum. Süreç beklediklerinden daha uzun oldu ve biraz ortalığı sakinleştirmek için hali hazırda olumlu olan kişilere mail attılar diye düşünüyorum ben de

• Like
Tepkiler: Noone ve airrot
Olumlu maillerin daha atılma ihtimali gerçekten fazla gelmeye başladı biraz düşündükten sonra Pazartesi Salı netleştirmiş olurlar bence o kadar insanın mülakatını bu kadar kısas sürede belirlemeleri imkansız zaten hepiniz görmüşsünüzdür kurul mülakatlarında birim sorumlusu insanın sizi puanladığını. Ayrıca ben kendi mülakatımdan çıkarken bir İKnın herkese olumlu diyoruz nasıl olucak böyle dediğini duydum. Çok kişi alacakları zaten belli kurula kadar gelen kişi sayısı da belirlenen kişi sayısından fazla elemeye sebep bulamamışlardı. Hala belirsiz olanlar bile vardır. Ben haftaya da bi süre daha bu sıkıntıllı günleri çekeceğimizi ve ardından olumlu mailleri alacağımızı düşünüyorum artık...
Bu arada ben bu eleme mevzusuyla ilgili net bir bilgi öğrendim sizinle de paylaşayım, daha önce de bahsedildiği gibi bir puanlama sistemleri varmış ve puanlara göre çağırıyorlarmış. Yani herkes puanına göre sıralanıyormuş ve alınacak kişi sayısına göre en üstten başlanıyormuş, aslında burada konuştuğumuz gibi kurul mülakatım iyi geçti neden olmadılık bir durum değilmiş yani. Puanı bizden daha yüksek olanlar kontenjanı karşılıyorsa giremeyeceğiz zaten.

O zaman şöyle güzel bir olay oluyor arkadaşlar, kargodan teklif aldığını söyleyen ikinci kişi "Kargo Gelir Yönetimi ve Üretim Planlama" başlığında geldiğini söylemişti ama aslında narius'un paylaştığı linkteki GENEL MÜDÜR (PAZARLAMA ve SATIŞ) YARDIMCILIĞI altında teklif almış olur. Kısacası şu anda bu forumda kimseye iştirak şirketlerinden daha teklif gitmedi ✨
İnşallah teklif alacağız bugün.
@orbitalvenus ve etiketlemeyi unuttuklarım, evet turkish cargo’dan teklif bekleyen arkadaşlar sözüm size hahah şu ana kadar bana kargodan teklif geldi diyenler başka başkanlıkların altında adında kargo geçen yerlerden teklif aldılar. Turkish cargo’dan alan yok rahat olalımm 🫶

Size de hak veriyorum, evet zaten olumsuz olanlar belgeye rağmen olumsuz olacak bunu biliyoruz ama belgeyi yükleyin dedikleri gün ile teklif maillerinin geldiği gün aynı o yüzden mantıklı bulmuyorum. Ben belgeler tamamlanmadan kişinin dosyasının icra safhasına gönderilebileceğini bile düşünmüyorum açıkçası.

• Like
Tepkiler: airrot ve flybabe
selam shinshin, kargodan teklif aldığını söylemiştin. https://careers.turkishairlines.com/CMSFiles/Image/Content/BaskanliklarinGorevTanimlari.pdf bu linkte incelediğime göre teklif aldığın başkanlık genel müdür (pazarlama ve satış) yardımcılığının altında. kargo yardımcılığının altında ise böyle bir başkanlık yok. yanlış anlama anlamadığım için soruyorum, bu başkanlık olayını yanlış mı anlıyorum acaba
merhaba, fonksiyon seçerken kargoda çalışmak istediğim için operasyon fonksiyonunu seçmiştim. (https://takeoff101.yenibiris.com/calisma-fonksiyonlari part time linki ama jr için de benzer bir sayfa vardı)
mülakata girdiğimde birimden gelen kişi turkish cargodandı. mülakatım teknik açıdan thy cargo ve lojistik hakkında yapıldı. iş teklifinde şu firmada çalışacaksınız yazmıyor teklif anonim ortaklığı adına geliyor

• Like
Tepkiler: narius
Size de hak veriyorum, evet zaten olumsuz olanlar belgeye rağmen olumsuz olacak bunu biliyoruz ama belgeyi yükleyin dedikleri gün ile teklif maillerinin geldiği gün aynı o yüzden mantıklı bulmuyorum. Ben belgeler tamamlanmadan kişinin dosyasının icra safhasına gönderilebileceğini bile düşünmüyorum açıkçası.
Bana da öyle geliyor açıkçası . İnternette fazla bir bilgi bulamadım ama icra kurulu öyle hemen biten bir şey değilmiş galiba.Umut yitirmeyelim lütfen 🙏🏻

• Like
Tepkiler: narius ve Noone
Bana da öyle geliyor açıkçası . İnternette fazla bir bilgi bulamadım ama icra kurulu öyle hemen biten bir şey değilmiş galiba.Umut yitirmeyelim lütfen 🙏🏻
Hayirlisi artik gorecegiz. 🙃 Ben 3 kere mail attim belgelerle ilgili ama bir donus olmadi. Mezuniyetimi eylulden once kesinlestiremedigim icin guncel transkriptimi yukleyip bilgi verdim.

• Like
Tepkiler: flybabe
Bu arada ben bu eleme mevzusuyla ilgili net bir bilgi öğrendim sizinle de paylaşayım, daha önce de bahsedildiği gibi bir puanlama sistemleri varmış ve puanlara göre çağırıyorlarmış. Yani herkes puanına göre sıralanıyormuş ve alınacak kişi sayısına göre en üstten başlanıyormuş, aslında burada konuştuğumuz gibi kurul mülakatım iyi geçti neden olmadılık bir durum değilmiş yani. Puanı bizden daha yüksek olanlar kontenjanı karşılıyorsa giremeyeceğiz zaten.
Arkadaşın dediği puan muhabbetini bende duydum dediği şekilde. Kurul mülakatına ilk giren benim ama banada olumlu dönmedi.

• Like
Tepkiler: narius
merhaba, fonksiyon seçerken kargoda çalışmak istediğim için operasyon fonksiyonunu seçmiştim. (https://takeoff101.yenibiris.com/calisma-fonksiyonlari part time linki ama jr için de benzer bir sayfa vardı)
mülakata girdiğimde birimden gelen kişi turkish cargodandı. mülakatım teknik açıdan thy cargo ve lojistik hakkında yapıldı. iş teklifinde şu firmada çalışacaksınız yazmıyor teklif anonim ortaklığı adına geliyor
Anladım teşekkürler. Daha önce de görüştüğünden değil de başka başkanlıktan teklif alan oldu. Sizin de kargoyla ilgili olduğu için satışın altındaki başkanlıktan teklif ettiler sanırım. Tebrik ederim tekrar :)

• Like
Tepkiler: shinshin1337

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.