Arkadaşlar şimdi bana deli diyeceksiniz bi öyle bi böyle diyorum diye ama ben hala olumlu maillerin geleceğini düşünüyorum. Bunun için çok fazla sebep var çünkü. Ayın 21inde bile mülakata girenler var daha, onların süreci nasıl bitmiş olsun, çünkü bildiğimiz gibi bu işin bir icra safhası var o safhada güvenlik soruşturması vs yapılıyor bu kadar çok kişininki çok kısa zamanda da bitmez. Pazartesi günü arayıp insanlara belgelerinizi düzeltin dediler, arkasından teklifler geldi zaten olumsuz olan insanlardan bu belgeyi neden isterler? Bunun dışında gelen teklifler yoğunluk olarak aynı departman ve başkanlıklardan gelmiş, daha hiç teklif alındığını duymadığımız departmanlar var tamam herkes buraları takip etmiyordur zaten ama buralardan 1 kişiye bile bu departmanlardan teklif gelmedi mi yani? Benim şu anki düşüncem tamamen şu yönde bence süreç uzadığı ve hepimizin sabırsız bir durumda olduğumuzu bildikleri için icrada kesinleşen kişilere teklif yolladılar diğerleri de hali hazırda devam ediyordur. Yani bu hepimiz olumlu cevap alacağız demek değil olumsuza da kendimizi hazırlayalım ama umudu keserek hareket etmeyelim bence. Bu kadar bekledik biraz daha bekleriz.