Sunexpress genel çalışma şartları hakkında bilgi verebilecek var mı ? Maaş kaç lira olur ? Base Antalya mı olacak ?

Sunexpress genel çalışma şartları hakkında bilgi verebilecek var mı ? Maaş kaç lira olur ? Base Antalya mı olacak ?
Base Antalya veya İzmir olacak ancak maaş konusunda pek bilgi yok. Muhtemelen 24-30 arası bir maaştır.

• Like
Tepkiler: ismaaa10
Sınavın tamamlanmıştır.Baraj puanı üzerinde olursa 2. aşama maili gelecek.Baraj puanı altında kaldıysan bu aşamadan sonra üzülerek seninle devam edemeyeceğiz. diye mail geldi.Mail 17.00 de geldi ancak daha henüz envanter maili gelmedi ne kadar sürede geliyor bilgisi olan var mı?olumsuz olursa dönüş yaparlar mı?

Sınav zorluk seviyesi hangi seviyedeydi acaba ? Bende 20 ekimde başvurdum ve dün mail geldi haftaya cuma sınava gireceğim bilgi verebilir misiniz sınav zorluğu ile ilgili olarak ?

Sunexpress online sınav test ardından 2 listening, 2 speaking ve 2 writing sorusu oluyor. Writing sorularının her biri için sizden 80 kelime yazmanızı istiyorlar.

Writing sorularından birini hatırlıyorum "İş hayatında mailleşmenin avantaj ve dezavantajları nelerdir, mailleşmek hakkında ne düşünüyorsunuz".

Speaking sorusu ise "Haftasonu izinli olsanız ve bir ünlü ile tanışacak olsanız o kim olurdu, neden, onunla ne konuşurdunuz ?" ,
"Unutamadığınız bir tatili anlatır mısınız".

Toplam 35 soru test soruları 60 saniye ve writing soruları her biri 450 saniye sanırım. Speaking sorularının süresini anlamadım.

Test genelde gramer hatta tamamen gramer odaklı tüm zamanlardan sorular geliyor. Sınava sadece zamanlara çalışarak girerseniz geçersiniz tabiki writing ve speaking sorularını da geçmelisiniz.

Merhaba bugün SunExpress den ön değerlendirme sınavı geldi ne hakkında olduğunu biliyor musunuz ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.