Öncelikle herkese merhabalar.11 ekimde başvuru yapmama rağmen hala online sınav adına geri dönüş alamadım.Kariyernette başvurunuz iletildi aşamasında kaldı.4 gün önce insan kaynaklarına mail atmama rağmen ordan da dönüş yapılmadı.Sizce nedeni ne olabilir ?

Öncelikle herkese merhabalar.11 ekimde başvuru yapmama rağmen hala online sınav adına geri dönüş alamadım.Kariyernette başvurunuz iletildi aşamasında kaldı.4 gün önce insan kaynaklarına mail atmama rağmen ordan da dönüş yapılmadı.Sizce nedeni ne olabilir ?

Önce cv inceleniyor, daha sonra sınav davetleri iletiliyor. Cv niz herhangi bir sebepten dolayı filtreye takılıyor olabilir. Cvnize girdiğiniz bilgileri kontrol edin. Kariyernet üzerinden tel ve mail doğrulaması yaptığınızdan emin olun.

Önce cv inceleniyor, daha sonra sınav davetleri iletiliyor. Cv niz herhangi bir sebepten dolayı filtreye takılıyor olabilir. Cvnize girdiğiniz bilgileri kontrol edin. Kariyernet üzerinden tel ve mail doğrulaması yaptığınızdan emin olun.
Ayarlarıma girdiğimde mailim ve telefon numaram kayıtlı görünüyor.Onaylı demek değil midir bu ?

Baktım onaylıydı ikisi de.Kontrol ederken 2.ismimi yazmayı unutmuşum kariyernet üzerinden şu an onu düzelttim.Bunla alakalı olma ihtimali var mıdır sizce ?

Baktım onaylıydı ikisi de.Kontrol ederken 2.ismimi yazmayı unutmuşum kariyernet üzerinden şu an onu düzelttim.Bunla alakalı olma ihtimali var mıdır sizce ?
Bilemiyorum ancak genel anlamda dönüş yapıldı başvuranlara ancak ilan halen açık dönüş yapılabilir.

• Like
Tepkiler: glofrum
Merhaba, bende aynı durumdayım. Dönüş bekliyordum. Bugün başvurumu silip tekrar gönderdim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.