SUNEXPRESS Sunexpress Kabin Memuru Online Sınav

• Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
admin

admin

Admin
Moderatör
Sunexpress kabin memurluğuna başvuran adaylara online sınav için sms ve mail yolu ile sınav bildirimi yapılmış.

Bu başlık altından tartışılabilir. Herkese başarılar.

EnglischLehrer123

EnglischLehrer123

HavaPersonel.Com
Gelen maildeki linkten online sınava katılmak için 2 gün içerisinde (18 Ekim 10.00'a kadar) onay vermek gerekiyordu. Mail/sms ilk geldiğinde "Katılıyorum" kutucuğunu işaretleyip kaydettim ve 17 Ekim 23.59'a kadar ön değerlendirme sorularını cevaplandırmam gerektiği ile ilgili mail ve sınav giriş linki geldi. Bilginize.

Son düzenleme:
E

eaysoy

HavaPersonel.Com
Online Sınava girdim Sınav sonrası şöyle bir mail geliyor;

Sınavın başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Sınav neticesinde Assessment Score: puan almış bulunuyorsun.

Baraj puanı altında kaldıysan bu aşamadan sonra üzülerek seninle devam edemeyeceğiz. Başarılı olman halinde sonraki aşamamıza devam edebilirsin.

Bu mailden sonra Envanter Bağlantısı diye bir mail geldi. 50 Dakikalık bir sınav daha var bilginize.

EnglischLehrer123

EnglischLehrer123

HavaPersonel.Com
Online Sınava girdim Sınav sonrası şöyle bir mail geliyor;

Sınavın başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Sınav neticesinde Assessment Score: puan almış bulunuyorsun.

Baraj puanı altında kaldıysan bu aşamadan sonra üzülerek seninle devam edemeyeceğiz. Başarılı olman halinde sonraki aşamamıza devam edebilirsin.

Bu mailden sonra Envanter Bağlantısı diye bir mail geldi. 50 Dakikalık bir sınav daha var bilginize.
İkinci kez CV'niz incelenmiş mi sizin de?

Son düzenleme:
E

eaysoy

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar dönüş yapıldı mülakatlar için bilginize.

P

Poyraz

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhaba rica etsem online sinavin kaç soru olduğunu nasıl geçtiğini ve eğer bilginiz varsa baraj puanının kaç olduğunu söyler misiniz lütfen ❤️ teşekkür ederim şimdiden

E

eaysoy

HavaPersonel.Com
Merhaba rica etsem online sinavin kaç soru olduğunu nasıl geçtiğini ve eğer bilginiz varsa baraj puanının kaç olduğunu söyler misiniz lütfen ❤️ teşekkür ederim şimdiden
Poyraz Merhaba,

55 Dakikalık bir sınavdı. 45 soru vardı ve bunların 2 tanesi writing, 2 adet speaking ve 2 adet reading sorusu vardı. 2-3er adet sorulmuştu tam emin olamadım şu anda. Genel olarak AnadoluJet sınavından daha kolay geldi bana ve 55 dakikalık sınavı 10-15 dakika aralığında bitirdim. Baraj puanı hakkında bir bilgim yok fakat inanılmaz hızlı dönüyor SunExpress. Salı saat 17:00’da girdim sınava ve bir sonraki aşama maili 18:17’de geldi. Sonra Kişilik Envanter Testi 188 soru 55 dakikalık teste girdim ve bu sabah saat 10:15 gibide İnsan Kaynaklarından arandım.

AnadoluJet sınavını kolay hallettiysen bu sınav sana çerez gibi gelecektir. En azından bana gelen sorular öyleydi.

P

Poyraz

Gayet geçerliydi Anadolu jet in online exami, o kadar emindim ki arayacaklarindan diğer gün direk mülakat sorularıni almak için kursa gittim umarım bu da iyi geçer dün akşam döndüler bana, araştırdığım kadarıyla sınav sonrası 5 ingilizce soru geliyor ve kameran açık şekilde cevaplıyorsun bu gerçek mi acaba böyle bir olayla karşılaştın mı ayrıca kişilik envanter testini biraz daha açar misin rica etsem nasıl gerçekleşiyor tüm sorular Türkçe mi

E

eaysoy

HavaPersonel.Com
Gayet geçerliydi Anadolu jet in online exami, o kadar emindim ki arayacaklarindan diğer gün direk mülakat sorularıni almak için kursa gittim umarım bu da iyi geçer dün akşam döndüler bana, araştırdığım kadarıyla sınav sonrası 5 ingilizce soru geliyor ve kameran açık şekilde cevaplıyorsun bu gerçek mi acaba böyle bir olayla karşılaştın mı ayrıca kişilik envanter testini biraz daha açar misin rica etsem nasıl gerçekleşiyor tüm sorular Türkçe mi

Evet gerçek videoda sorulan soruya cevap vermeni istiyorlar. Kaydı başlatıp soruya cevap verip kaydı bitiriyorsun. Envanter testi karakter analizi gibi bir test. Sorularda türkçe

P

Poyraz

Çok teşekkür ederim vakit ayırıp ilgindiğin için cevap verdiğin sorular ingilizce miydi ve ne tür sorulardı, yanılmıyorsam herhalde online sınava da kamera açık girdin?

E

eaysoy

HavaPersonel.Com
Çok teşekkür ederim vakit ayırıp ilgindiğin için cevap verdiğin sorular ingilizce miydi ve ne tür sorulardı, yanılmıyorsam herhalde online sınava da kamera açık girdin?
1. İngilizce evet kamera açık bir şekilde giriyorsunuz.
2. Envanter Testi Türkçe ve kamerasızdı ve sorular şöyleydi “ Birini yardıma muhtaç görüp yardım ederim “ çok doğru-doğru-ne doğru ne yanlış-yanlış şeklinde seçenekli bir yapısı vardı testin. Testin amacı nasıl bir insan olduğunuz hakkında karşıda ki tarafa bilgi veriyor. Rica ederim.

P

Poyraz

Çok teşekkür ederim ben daha çok karşı tarafa video ile gönderdiğiniz size sorulan soruları ima etmistim yardımcı olur musunuz rica etsem

A

anilcannde

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba. Bana hala İngilizce testi maili gelmedi. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı ?

R

ragnar

Maaş hakkında bilgisi olan var mi?

S

sevvalgg

HavaPersonel.Com
arkadaslar merhaba bu sabah bana

maili geldi fakat daha sonrasinda bir sey gelmedi sinavim olumsuz mu gecti? ayni problemi yasayan baska biri var mi acaba

EnglischLehrer123

EnglischLehrer123

HavaPersonel.Com
arkadaslar merhaba bu sabah bana

maili geldi fakat daha sonrasinda bir sey gelmedi sinavim olumsuz mu gecti? ayni problemi yasayan baska biri var mi acaba
Bu mail 2 gün önce akşam 5'te gelmişti. 6'da da envanter bağlantısı gönderildi. Aynı gün 19.30'da onu da tamamladım ve dün akşamüstü kurul mülakatı için çağrıldım. Henüz onun için bana da mail gelmedi. Yarım gün içinde kurul mülakatı davet maili alacağım söylenmişti ancak bekliyorum. Envanter bağlantısı maili alacaksınız eğer olumlu geçmişse online İngilizce sınavınız. Yine de isterseniz bu adrese mail atıp bilgi alabilirsiniz: "hrbpcr@sunexpress.com"

E

eaysoy

HavaPersonel.Com
1. İngilizce evet kamera açık bir şekilde giriyorsunuz.
2. Envanter Testi kamerasızdı ve sorular şöyleydi “ Birini yardıma muhtaç görüp yardım ederim “ çok doğru-doğru-ne doğru ne yanlış-yanlış şeklinde seçenekli bir yapısı vardı testin. Testin amacı nasıl bir insan olduğunuz hakkında karşıda ki tarafa bilgi veriyor.

Çok teşekkür ederim ben daha çok karşı tarafa video ile gönderdiğiniz size sorulan soruları ima etmistim yardımcı olur musunuz rica etsem
İngilizce kısmındaki bütün sorularda video ve ses kaydı açıl bir şekilde sınava giriyorsunuz. Oradada bana güçlü ve zayıf yönüm soruldu fakat sorular aynı gelir mi? emin değilim.

E

eaysoy

HavaPersonel.Com
Bu mail 2 gün önce akşam 5'te gelmişti. 6'da da envanter bağlantısı gönderildi. Aynı gün 19.30'da onu da tamamladım ve dün akşamüstü kurul mülakatı için çağrıldım. Henüz onun için bana da mail gelmedi. Yarım gün içinde kurul mülakatı davet maili alacağım söylenmişti ancak bekliyorum. Envanter bağlantısı maili alacaksınız eğer olumlu geçmişse online İngilizce sınavınız. Yine de isterseniz bu adrese mail atıp bilgi alabilirsiniz: "hrbpcr@sunexpress.com"
Bende kurul mülakatı ve istenilen belgeler için mail bekliyorum geldiğinde bilgi verirseniz sevinirim.

T

Trkoguncalis

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar telefondan sınava girmenenin bir sakıncası var mı ?

Konuyu okuyanlar;