admin

Yönetici
Admin
31 Tem 2023
2,992
3,042
560
Sunexpress kabin memurluğuna başvuran adaylara online sınav için sms ve mail yolu ile sınav bildirimi yapılmış.

Bu başlık altından tartışılabilir. Herkese başarılar.

Gelen maildeki linkten online sınava katılmak için 2 gün içerisinde (18 Ekim 10.00'a kadar) onay vermek gerekiyordu. Mail/sms ilk geldiğinde "Katılıyorum" kutucuğunu işaretleyip kaydettim ve 17 Ekim 23.59'a kadar ön değerlendirme sorularını cevaplandırmam gerektiği ile ilgili mail ve sınav giriş linki geldi. Bilginize.

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: admin
Online Sınava girdim Sınav sonrası şöyle bir mail geliyor;

Sınavın başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Sınav neticesinde Assessment Score: puan almış bulunuyorsun.

Baraj puanı altında kaldıysan bu aşamadan sonra üzülerek seninle devam edemeyeceğiz. Başarılı olman halinde sonraki aşamamıza devam edebilirsin.

Bu mailden sonra Envanter Bağlantısı diye bir mail geldi. 50 Dakikalık bir sınav daha var bilginize.

• Like
Tepkiler: EnglischLehrer123
Online Sınava girdim Sınav sonrası şöyle bir mail geliyor;

Sınavın başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Sınav neticesinde Assessment Score: puan almış bulunuyorsun.

Baraj puanı altında kaldıysan bu aşamadan sonra üzülerek seninle devam edemeyeceğiz. Başarılı olman halinde sonraki aşamamıza devam edebilirsin.

Bu mailden sonra Envanter Bağlantısı diye bir mail geldi. 50 Dakikalık bir sınav daha var bilginize.
İkinci kez CV'niz incelenmiş mi sizin de?

Son düzenleme:
Merhaba rica etsem online sinavin kaç soru olduğunu nasıl geçtiğini ve eğer bilginiz varsa baraj puanının kaç olduğunu söyler misiniz lütfen ❤️ teşekkür ederim şimdiden

Merhaba rica etsem online sinavin kaç soru olduğunu nasıl geçtiğini ve eğer bilginiz varsa baraj puanının kaç olduğunu söyler misiniz lütfen ❤️ teşekkür ederim şimdiden
Poyraz Merhaba,

55 Dakikalık bir sınavdı. 45 soru vardı ve bunların 2 tanesi writing, 2 adet speaking ve 2 adet reading sorusu vardı. 2-3er adet sorulmuştu tam emin olamadım şu anda. Genel olarak AnadoluJet sınavından daha kolay geldi bana ve 55 dakikalık sınavı 10-15 dakika aralığında bitirdim. Baraj puanı hakkında bir bilgim yok fakat inanılmaz hızlı dönüyor SunExpress. Salı saat 17:00’da girdim sınava ve bir sonraki aşama maili 18:17’de geldi. Sonra Kişilik Envanter Testi 188 soru 55 dakikalık teste girdim ve bu sabah saat 10:15 gibide İnsan Kaynaklarından arandım.

AnadoluJet sınavını kolay hallettiysen bu sınav sana çerez gibi gelecektir. En azından bana gelen sorular öyleydi.

• Like
Tepkiler: znurr00
Gayet geçerliydi Anadolu jet in online exami, o kadar emindim ki arayacaklarindan diğer gün direk mülakat sorularıni almak için kursa gittim umarım bu da iyi geçer dün akşam döndüler bana, araştırdığım kadarıyla sınav sonrası 5 ingilizce soru geliyor ve kameran açık şekilde cevaplıyorsun bu gerçek mi acaba böyle bir olayla karşılaştın mı ayrıca kişilik envanter testini biraz daha açar misin rica etsem nasıl gerçekleşiyor tüm sorular Türkçe mi

Gayet geçerliydi Anadolu jet in online exami, o kadar emindim ki arayacaklarindan diğer gün direk mülakat sorularıni almak için kursa gittim umarım bu da iyi geçer dün akşam döndüler bana, araştırdığım kadarıyla sınav sonrası 5 ingilizce soru geliyor ve kameran açık şekilde cevaplıyorsun bu gerçek mi acaba böyle bir olayla karşılaştın mı ayrıca kişilik envanter testini biraz daha açar misin rica etsem nasıl gerçekleşiyor tüm sorular Türkçe mi

Evet gerçek videoda sorulan soruya cevap vermeni istiyorlar. Kaydı başlatıp soruya cevap verip kaydı bitiriyorsun. Envanter testi karakter analizi gibi bir test. Sorularda türkçe

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.