Çok teşekkür ederim vakit ayırıp ilgindiğin için cevap verdiğin sorular ingilizce miydi ve ne tür sorulardı, yanılmıyorsam herhalde online sınava da kamera açık girdin?

Çok teşekkür ederim vakit ayırıp ilgindiğin için cevap verdiğin sorular ingilizce miydi ve ne tür sorulardı, yanılmıyorsam herhalde online sınava da kamera açık girdin?
1. İngilizce evet kamera açık bir şekilde giriyorsunuz.
2. Envanter Testi Türkçe ve kamerasızdı ve sorular şöyleydi “ Birini yardıma muhtaç görüp yardım ederim “ çok doğru-doğru-ne doğru ne yanlış-yanlış şeklinde seçenekli bir yapısı vardı testin. Testin amacı nasıl bir insan olduğunuz hakkında karşıda ki tarafa bilgi veriyor. Rica ederim.

• Like
Tepkiler: Poyraz
Çok teşekkür ederim ben daha çok karşı tarafa video ile gönderdiğiniz size sorulan soruları ima etmistim yardımcı olur musunuz rica etsem

arkadaslar merhaba bu sabah bana
Sınavın başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Sınav neticesinde Assessment Score: puan almış bulunuyorsun.

Baraj puanı altında kaldıysan bu aşamadan sonra üzülerek seninle devam edemeyeceğiz. Başarılı olman halinde sonraki aşamamıza devam edebilirsin.
maili geldi fakat daha sonrasinda bir sey gelmedi sinavim olumsuz mu gecti? ayni problemi yasayan baska biri var mi acaba

arkadaslar merhaba bu sabah bana
Sınavın başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Sınav neticesinde Assessment Score: puan almış bulunuyorsun.

Baraj puanı altında kaldıysan bu aşamadan sonra üzülerek seninle devam edemeyeceğiz. Başarılı olman halinde sonraki aşamamıza devam edebilirsin.
maili geldi fakat daha sonrasinda bir sey gelmedi sinavim olumsuz mu gecti? ayni problemi yasayan baska biri var mi acaba
Bu mail 2 gün önce akşam 5'te gelmişti. 6'da da envanter bağlantısı gönderildi. Aynı gün 19.30'da onu da tamamladım ve dün akşamüstü kurul mülakatı için çağrıldım. Henüz onun için bana da mail gelmedi. Yarım gün içinde kurul mülakatı davet maili alacağım söylenmişti ancak bekliyorum. Envanter bağlantısı maili alacaksınız eğer olumlu geçmişse online İngilizce sınavınız. Yine de isterseniz bu adrese mail atıp bilgi alabilirsiniz: "hrbpcr@sunexpress.com"

1. İngilizce evet kamera açık bir şekilde giriyorsunuz.
2. Envanter Testi kamerasızdı ve sorular şöyleydi “ Birini yardıma muhtaç görüp yardım ederim “ çok doğru-doğru-ne doğru ne yanlış-yanlış şeklinde seçenekli bir yapısı vardı testin. Testin amacı nasıl bir insan olduğunuz hakkında karşıda ki tarafa bilgi veriyor.

Çok teşekkür ederim ben daha çok karşı tarafa video ile gönderdiğiniz size sorulan soruları ima etmistim yardımcı olur musunuz rica etsem
İngilizce kısmındaki bütün sorularda video ve ses kaydı açıl bir şekilde sınava giriyorsunuz. Oradada bana güçlü ve zayıf yönüm soruldu fakat sorular aynı gelir mi? emin değilim.

Bu mail 2 gün önce akşam 5'te gelmişti. 6'da da envanter bağlantısı gönderildi. Aynı gün 19.30'da onu da tamamladım ve dün akşamüstü kurul mülakatı için çağrıldım. Henüz onun için bana da mail gelmedi. Yarım gün içinde kurul mülakatı davet maili alacağım söylenmişti ancak bekliyorum. Envanter bağlantısı maili alacaksınız eğer olumlu geçmişse online İngilizce sınavınız. Yine de isterseniz bu adrese mail atıp bilgi alabilirsiniz: "hrbpcr@sunexpress.com"
Bende kurul mülakatı ve istenilen belgeler için mail bekliyorum geldiğinde bilgi verirseniz sevinirim.

Arkadaşlar telefondan sınava girmenenin bir sakıncası var mı ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.