Mülakat Davetiyemi aldım. Merak eden arkadaşlar için görüştüğüm telefon numarasını geri aradım ve ilgili mailin tarafıma iletilmediğini ve aradan gün geçtiğimi söyledim ilgilenip döndüler.

• Like
Tepkiler: EnglischLehrer123
Mülakat Davetiyemi aldım. Merak eden arkadaşlar için görüştüğüm telefon numarasını geri aradım ve ilgili mailin tarafıma iletilmediğini ve aradan gün geçtiğimi söyledim ilgilenip döndüler.
1.5 gün sonra bugün 14.30da bana da davet maili gelmiş. Herkesin gönlündeki olur inşallah. Teşekkürler

arkadaslar merhaba bu sabah bana
Sınavın başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Sınav neticesinde Assessment Score: puan almış bulunuyorsun.

Baraj puanı altında kaldıysan bu aşamadan sonra üzülerek seninle devam edemeyeceğiz. Başarılı olman halinde sonraki aşamamıza devam edebilirsin.
maili geldi fakat daha sonrasinda bir sey gelmedi sinavim olumsuz mu gecti? ayni problemi yasayan baska biri var mi acaba
Merhaba sınava ne zaman girdiniz ne kadar süre sonra sınavınız tamamlanmıştır maili geldi? Ben gireli birkaç saat oluyor fakat henüz mail gelmedi. Sınavı bitirme butonu olmadan çıkış yapmak zorunda olunca biraz tedirgin oldum.

Merhaba sınava ne zaman girdiniz ne kadar süre sonra sınavınız tamamlanmıştır maili geldi? Ben gireli birkaç saat oluyor fakat henüz mail gelmedi. Sınavı bitirme butonu olmadan çıkış yapmak zorunda olunca biraz tedirgin oldum.
Merhaba acaba sınavda sorulan sorular hakkında bilgi verebilir misiniz? Bazı kişilere 2 speaking bazılarına 4-5 tane sorulmuş sanırım. Siz de durum nasıldı ve ne tür sorulardı?

Merhaba acaba sınavda sorulan sorular hakkında bilgi verebilir misiniz? Bazı kişilere 2 speaking bazılarına 4-5 tane sorulmuş sanırım. Siz de durum nasıldı ve ne tür sorulardı?
Merhaba 35 soru vardı. 24 tane test çoğu grammer sorusuydu. Her soru 60 saniye. Geri dönemiyorsunuz. 4 tane listening vardı tek sefer dinleyebiliyorsunuz. 2 tane writing 10 ar dk. Benimkisi 80 kelimelikti. 80 kelimeyi geçmeden diğer soruya geçiş yapamıyorsunuz. 5 tane de speaking sorusu vardı. 30 saniye düşünme süresi daha sonra kaydı başlatıp en az 1 dk konuşmanız gerekiyor.

Merhaba 35 soru vardı. 24 tane test çoğu grammer sorusuydu. Her soru 60 saniye. Geri dönemiyorsunuz. 4 tane listening vardı tek sefer dinleyebiliyorsunuz. 2 tane writing 10 ar dk. Benimkisi 80 kelimelikti. 80 kelimeyi geçmeden diğer soruya geçiş yapamıyorsunuz. 5 tane de speaking sorusu vardı. 30 saniye düşünme süresi daha sonra kaydı başlatıp en az 1 dk konuşmanız gerekiyor.
Cevap için teşekkür ederim. Peki speaking sorularını hatırlıyor musunuz?

Arkadaşlar gmail de online sınav için gönderilecek olan linki bahsettikleri tarih ve saatte tam olarak gönderiyorlar mi acaba yoksa biraz daha bekletiyorlar mi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.