Sınavla alakalı bir soru sormak istiyorum. Ben ilgili izinlerin hepsini verip sınava girdim fakat kameram siyahtı. Aynı durumla karşılaşan bir arkadaş var mı?

Sınavla alakalı bir soru sormak istiyorum. Ben ilgili izinlerin hepsini verip sınava girdim fakat kameram siyahtı. Aynı durumla karşılaşan bir arkadaş var mı?
Bazı kişiler de kamera sorunu yaşamışlar kimisinde açılmamış kimisi sizin gibi siyah ekran. Akıbeti ne olur bilmiyorum.

• Like
Tepkiler: eaysoy
Merhaba benim de arkadam ki pencereden ve bilgisayarımın eski oluşundan ekranım sınav anında yüzümü sanki siyah gibi gösterdi inşallah bir sıkıntı olmaz

Bazı kişiler de kamera sorunu yaşamışlar kimisinde açılmamış kimisi sizin gibi siyah ekran. Akıbeti ne olur bilmiyorum.

Sekme açık olduğunda sınavı başlatmayan sistem herhalde kamerayı kapalı olarak algılamış olsaydı sınavı başlatmayacağını düşünüyorum. Sınav sonucuna göre bilgilendirmeyi yapacağım.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.