AJET AJet Tecrübesiz Kabin Memuru Online Sınav

admin

Admin
Moderatör
Anadolujet yeni ismi ile Ajet'in online ingilizce sınavına giren arkadaşlar buradan deneyimlerini sınav zor veya kolay şeklinde paylaşabilirler.

Online sınav daveti sanırım çoğu kişiye yapıldı ve yapılmaya devam ediyor.

aviationworker

HavaPersonel.Com
Ne zaman gireceksiniz genel olarak ? İngilizce öğretmenleri hemen girsin ve bizi bilgilendirsin lütfen 🤗

Nisan

HavaPersonel.Com
Mail sonrası, sınava giren var mı? Varsa süreç nasıl ilerledi? Hangi konu ve alanlardan soru geldi acaba? Önce İngilizce mi, Genel yetenek soruları mı var?

Adams

HavaPersonel.Com
Ben girdim, standart thy sınavı gibiydi. 32 soru, kamera açık giriyorsunuz.Sınav test olup boşluk doldurma, paragraf yorumlama, dinleme soruları vardı. Soruların seviye skalası genişti, A2 seviyeden de, C1 seviyeden de sorular var ama genel olarak ortalama B2 seviyesinde diyebilirim. Ama bu zorluk düzeyi ve sorulara dağılımı değişkenlik gösterecektir diye düşünüyorum. Başarılar

Nisan

HavaPersonel.Com
Ben girdim, standart thy sınavı gibiydi. 32 soru, kamera açık giriyorsunuz.Sınav test olup boşluk doldurma, paragraf yorumlama, dinleme soruları vardı. Soruların seviye skalası genişti, A2 seviyeden de, C1 seviyeden de sorular var ama genel olarak ortalama B2 seviyesinde diyebilirim. Ama bu zorluk düzeyi ve sorulara dağılımı değişkenlik gösterecektir diye düşünüyorum. Başarılar
Bilgilendirme için teşekkür ederim.

ersevinn

HavaPersonel.Com
Bana mesaj geldi. 08, Eylül pazara kadar giriş yapın diyor herhangi bir saati var mı? Yoksa istediğimiz saatte girebilyormuyuz? Biraz konulardan örnek verebilen var mı?

admin

Admin
Moderatör
Bana mesaj geldi. 08, Eylül pazara kadar giriş yapın diyor herhangi bir saati var mı? Yoksa istediğimiz saatte girebilyormuyuz? Biraz konulardan örnek verebilen var mı?
İstediğiniz saatte girebilirsiniz. Henüz bir kişi girdiğini söylüyor o da yukarıda yazmış yani test genel oluyor.

Nurayt

HavaPersonel.Com
Sözlü mülakat varmıydı? Yada kendinizi tanıtan bir video falan istediler mi? Kamera şart sanırım

Nurayt

HavaPersonel.Com
Saati de mesajda yazıyor mesela benim ki pazar 19.00 kadar

gorhanka

HavaPersonel.Com
Anadolujet yeni ismi ile Ajet'in online ingilizce sınavına giren arkadaşlar buradan deneyimlerini sınav zor veya kolay şeklinde paylaşabilirler.

Online sınav daveti sanırım çoğu kişiye yapıldı ve yapılmaya devam ediyor.
google chrome ile dizüstü bilgisayarımda webcam olmasına rağmen sayfa yarım yüklendi. benzer sorunu yaşayan var mı? sınava giremiyorum bir başka bilgisayardan deneyeceğim.

Konuyu okuyanlar;