Bilgilendirme için teşekkür ederim.Ben girdim, standart thy sınavı gibiydi. 32 soru, kamera açık giriyorsunuz.Sınav test olup boşluk doldurma, paragraf yorumlama, dinleme soruları vardı. Soruların seviye skalası genişti, A2 seviyeden de, C1 seviyeden de sorular var ama genel olarak ortalama B2 seviyesinde diyebilirim. Ama bu zorluk düzeyi ve sorulara dağılımı değişkenlik gösterecektir diye düşünüyorum. Başarılar
İstediğiniz saatte girebilirsiniz. Henüz bir kişi girdiğini söylüyor o da yukarıda yazmış yani test genel oluyor.Bana mesaj geldi. 08, Eylül pazara kadar giriş yapın diyor herhangi bir saati var mı? Yoksa istediğimiz saatte girebilyormuyuz? Biraz konulardan örnek verebilen var mı?
Sözlü mülakat varmıydı? Yada kendinizi tanıtan bir video falan istediler mi? Kamera şart sanırımBen girdim, standart thy sınavı gibiydi. 32 soru, kamera açık giriyorsunuz.Sınav test olup boşluk doldurma, paragraf yorumlama, dinleme soruları vardı. Soruların seviye skalası genişti, A2 seviyeden de, C1 seviyeden de sorular var ama genel olarak ortalama B2 seviyesinde diyebilirim. Ama bu zorluk düzeyi ve sorulara dağılımı değişkenlik gösterecektir diye düşünüyorum. Başarılar
Saati de mesajda yazıyor mesela benim ki pazar 19.00 kadarBana mesaj geldi. 08, Eylül pazara kadar giriş yapın diyor herhangi bir saati var mı? Yoksa istediğimiz saatte girebilyormuyuz? Biraz konulardan örnek verebilen var mı?
google chrome ile dizüstü bilgisayarımda webcam olmasına rağmen sayfa yarım yüklendi. benzer sorunu yaşayan var mı? sınava giremiyorum bir başka bilgisayardan deneyeceğim.Anadolujet yeni ismi ile Ajet'in online ingilizce sınavına giren arkadaşlar buradan deneyimlerini sınav zor veya kolay şeklinde paylaşabilirler.
Online sınav daveti sanırım çoğu kişiye yapıldı ve yapılmaya devam ediyor.
yok sınav içerisinde belirli bir dakika gibi süre var mı?Pazar günü son diyor..
Thy de direkt mülakat yapıldı. Bunda da öngörü aynı şekilde.arkadaşlar bu online sınavı geçersek sonra direkt mülakat mı yoksa 2. bi ingilizce sınavı olacak mı
Var tabikiyok sınav içerisinde belirli bir dakika gibi süre var mı?
geçen sene online geçildikten sonra floryada 2. bir ingilizce sınavı yapıldığını söylendi de ondan sordumThy de direkt mülakat yapıldı. Bunda da öngörü aynı şekilde.
Geçen sene doğru ancak geçen alımda yapılmadıgeçen sene online geçildikten sonra floryada 2. bir ingilizce sınavı yapıldığını söylendi de ondan sordum
ingilizce kısmının bir günde bitmesi güzel haber uğraşmamış olucaz fazladan ,teşekkürlerGeçen sene doğru ancak geçen alımda yapılmadı
benim sorunum google chrome ile webcame sahip olduğum halde sınava giriş yapamamak. maalesef sınava giremediğim için kaç dakika olduğunu bilmiyorum.yok sınav içerisinde belirli bir dakika gibi süre var mı?