ikinci asama mulakatlar ne zaman baslar acaba bilir bir kisi yardimci olursa mutlu olurum ve 2. mulakatlarin icerigi hakkinda pek bir bilgi sahibi degilim yardimci olursaniz sevinirim
İkinci aşama için iki ihtimal var ya direkt yüz yüze mülakat ya da yerinde ingilizce sınavı olacak. Önümüzdeki hafta açıklanır.

Sınav ingilizce bilen için kolay tam bir a2-b1 seviyesiydi kafadan kendibizi b2 yim diyenler bu sınava zor diyorsa siz b2 değilsiniz. Listening çok kolaydı. Bazı sorular basit ama mantıksız çok kafaya takmayın

• Like
Tepkiler: Poyraz
Şimdi böyle bir duyuru gördüm bilginiz olsun
Orda neyi gördünüz bilmiyorum ama şöyle yazıyor
Şu an yayında kabin ilanı yok. Sadece kokpit ilanı bulunuyor.
Kabin Memuru Adaylarımızın Dikkatine
Kabin Memurluğu değerlendirme süreçleri 5-6 Ekim 2023 Perşembe ve Cuma günleri uygulanmayacaktır.

9 Ekim 2023 Pazartesi günü itibarıyla değerlendirme süreçlerimiz tekrar devam edecektir.

Herkese geçmiş olsun, umarım kimse mağdur olmamıştır, sınav zordu bana göre bir çok online testte b2-c1 sonuçlarını almıştım seviye olarak ama bu sınav c1-c2 ayarında gibi geldi bana zordu kısaca.
Benim merak ettiğim şey ise sözlü ingilizce mülakatı olmayacak mı bazı arkadaşlar direk mülakata çağıracaklar boy kilo ile dediler ama anlamadığım şey ise bahsettikleri mülakat ingilizce sözlü mülakatıda kapsıyor mu?
Şakır şakır olmasa da akıcı bir ingilizceye sahibim ama merak ettim şimdiden stres olduk :D

• Like
Tepkiler: ersevinn
Sınav ingilizce bilen için kolay tam bir a2-b1 seviyesiydi kafadan kendibizi b2 yim diyenler bu sınava zor diyorsa siz b2 değilsiniz. Listening çok kolaydı. Bazı sorular basit ama mantıksız çok kafaya takmayın

Kabin Memurluğu değerlendirme süreçleri 5-6 Ekim 2023 Perşembe ve Cuma günleri uygulanmayacaktır.

9 Ekim 2023 Pazartesi günü itibarıyla değerlendirme süreçlerimiz tekrar devam edecektir.
Yeni farkettim. Enteresan tecrübeliler giriyor yarın öbürgün..

Anadolujet yeni ismi ile Ajet'in online ingilizce sınavına giren arkadaşlar buradan deneyimlerini sınav zor veya kolay şeklinde paylaşabilirler.

Online sınav daveti sanırım çoğu kişiye yapıldı ve yapılmaya devam ediyor.
merhaba basvuru nereden yapabilirim online sinav icin

Bu bahsettiğiniz duyuru Ajet için değil. THY kabin memurları için yayınlandı. 5-6 ekim'de tk fest vardı ve değerlendirme süreci durmuştu. 9 ekin itibari ile mülakatlar devam ediyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.