Bana gelen mesajda kamera ile ilgili birşey yazmıyor sadece Pazar 19:00 kadar gire bilirsin gibi bir mesaj var .
Kamera isteyip istemedikleini nerden öğrenincegiz yada olmasada olurmu ?
sınava giriş yaptığında kamera testi yapıyorsun herkesten istiyor

sınavı birkaç saat önce bitirdim, tk sınavı kadar olmasa da gayet zorlayıcıydı. dinleme sorularına hemen atlamayın iyice dinleyip anlamaya çalışın kafanız karışabilir ve gramerden çok vocab önemliydi bence, bu arada sınav 32 soru 40 dakika. herkese bol şans.

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: admin
sınavı birkaç saat önce bitirdim, tk sınavı kadar olmasa da gayet zorlayıcıydı. dinleme sorularına hemen atlamayın iyice dinleyip anlamaya çalışın kafanız karışabilir ve gramerden çok vocab önemliydi bence, bu arada sınav 32 soru 40 dakika. herkese bol şans.

Thy de direkt mülakat yapıldı. Bunda da öngörü aynı şekilde.
Bu sınavın sonuçları nasıl bildirilecek ? Bilen varsa yazabilir mi?

Ben girdim çok zordu ya kesin kalırım ben bu arada yeni keşfettim forumu çok güzel bir foruma benziyor

• Like
Tepkiler: admin
Arkadaşlar bende bugün sınava girdim evet 32 soru var 40 dk veya 38 dk öyle birsey bende son 6 7 soru listining ti evet İngiliz aksanı ve acayip karışık daldan dala atlıyor iyi dinlemeniz gerek diğerleri gramerdi benim seviyem C1 di bana biraz kolay geldi C2 falan olan çok basit şekilde geçer herkese başarılar cevap gelince yazacağım hepimiz mulakatlarda görüşmek ümidiyle

Arkadaşlar bende bugün sınava girdim evet 32 soru var 40 dk veya 38 dk öyle birsey bende son 6 7 soru listining ti evet İngiliz aksanı ve acayip karışık daldan dala atlıyor iyi dinlemeniz gerek diğerleri gramerdi benim seviyem C1 di bana biraz kolay geldi C2 falan olan çok basit şekilde geçer herkese başarılar cevap gelince yazacağım hepimiz mulakatlarda görüşmek ümidiyle
Seviyeniz b-1 mi c-1 mi ? C-1 anadil seviyesi oluyor.

Seviyeniz b-1 mi c-1 mi ? C-1 anadil seviyesi oluyor.
admin benim 40 dk boyunca mikrofonum açıktı 39 dk da kameram açıktı hiç kopya çekmedim ilk 1 dk kameram kapalı kalmış son anda farkettim heyecandan unutmuşum ama sesim full açıktı ve 39 dk kamera açıktı bir şey olmaz umarım ya kamerayı 1 dk sonra açtığımda kafamdan kaynar sular indi 39 dk boyunca beni full izlesin sağ sola bile bakmadım ://

admin benim 40 dk boyunca mikrofonum açıktı 39 dk da kameram açıktı hiç kopya çekmedim ilk 1 dk kameram kapalı kalmış son anda farkettim heyecandan unutmuşum ama sesim full açıktı ve 39 dk kamera açıktı bir şey olmaz umarım ya kamerayı 1 dk sonra açtığımda kafamdan kaynar sular indi 39 dk boyunca beni full izlesin sağ sola bile bakmadım ://
Sorun olacağını düşünmüyorum. Böyle aksaklıklar sürekli olur.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.