Herkese geçmiş olsun, umarım kimse mağdur olmamıştır, sınav zordu bana göre bir çok online testte b2-c1 sonuçlarını almıştım seviye olarak ama bu sınav c1-c2 ayarında gibi geldi bana zordu kısaca.
Benim merak ettiğim şey ise sözlü ingilizce mülakatı olmayacak mı bazı arkadaşlar direk mülakata çağıracaklar boy kilo ile dediler ama anlamadığım şey ise bahsettikleri mülakat ingilizce sözlü mülakatıda kapsıyor mu?
Şakır şakır olmasa da akıcı bir ingilizceye sahibim ama merak ettim şimdiden stres olduk :D
Stresss yook sakın 🙃 bu üç olay aynı gün içerisinde gerçekleşiyor

• Like
Tepkiler: Havadanbiri
Canım arkadaşlarım hepimizden önce giren arkadaşlar lütfen aydınlatsın bizi özellikle mülakat hakkında. Bir de böyle konuşup ilk girmem yok mu 😅 birbirimize yardımcı olalım

Bir şeyi merak ediyorum şuan ki kilomu yazdım ama belki bir tık fazlayım standarttan yine de online mülakata davet aldım tamamladım sizce oraya çağırmadan önce bunu göz önünde bulunduruyorlar mı? Hayır oraya kadar gidip kilolusun diye geri gönderilmekte sinir bozucu olur

Önceden thy için 23 doğru gibi şeyler söyleniyordu ancak belli olmuyor genelde yarısından çoğunu doğru yapanı çağırıyorlar
Canım arkadaşlarım sınavdan henüz çıktım, soru skalası nasıl ilerliyor bilmiyorum ama (B1 yeni geçmiş bir öğrenci olarak)B1 B2 seviyesindeki arkadaşların rahatlıkla geçebileceğini söyleyebilirim. Eğer vaktinizi ayarlayabilirseniz problem yaşamazsınız diye düşünüyorum. Listening soruları da gayet geçerliydi vaktiniz yeterse dediğim gibi rahat rahat dinlersiniz limit koymuyorlar çünkü thy sınavındaki gibi. Özellikle listening sorularında ağırdan ilerleyin şıkları eleye eleye gerekirse tekrar tekrar dinleyerek. Kimsenin yorumuna aldırış etmeyin lütfen, bu kadar da kolay sormazsin ajet dediğim de oldu gülerek bir kaç soru için :). Vocabulary çok da baskın değilmiş. gerçi bu durum değişir herkese göre, (ama en cok çok çoook cümle yapısına bakın özellikle.) Paragraf sorularında çok derine inmeyin vakit kaybedip cevapların bir çoğu birbiriyle örtüşüyor zatenarkas

İkinci aşama için iki ihtimal var ya direkt yüz yüze mülakat ya da yerinde ingilizce sınavı olacak. Önümüzdeki hafta açıklanır.
Açıklandığı zaman eğer negatif sonuç gelmezse pozitif sonuç gelenler burda paylaşsında en azından geçemeyen kişiler bilsin bu kişi biz de olabiliriz ondan diyorum

Sınava A2-B1 diyenleri anlamak mümkün değil IELTS 6.5 almış biri olarak sorular gayet zorlayıcıydı. Sınavın ortalaması bence B2-C1 seviyesindeydi. Sınav sonuçlarını ne zaman açıklıyorlar bilgisi olan birisi var mı?

Sınava A2-B1 diyenleri anlamak mümkün değil IELTS 6.5 almış biri olarak sorular gayet zorlayıcıydı. Sınavın ortalaması bence B2-C1 seviyesindeydi. Sınav sonuçlarını ne zaman açıklıyorlar bilgisi olan birisi var mı?
Peki seviyesi a2 B1 olan arkadaşların sınavı rahatlıkla geçebilmesi? En büyük örnekte benim bu arada a2 seviyesinde olan birisi olarak

Peki seviyesi a2 B1 olan arkadaşların sınavı rahatlıkla geçebilmesi? En büyük örnekte benim bu arada a2 seviyesinde olan birisi olarak
Sanırım soru havuzu var ve rastgele şansa denk geliyor. Bana gelen sorular hiçte A2 seviyesinde sorular değildi bir çok IELTS denemesi çözdüm.

• Like
Tepkiler: Poyraz
Sınavda tuzak soru çoktu arkadaşlar. Kolay ancak birbirine çok yakın şıklar ve tuzak sorular ile dolu bir sınavdı. Ancak evet bazı kişilere çok çok kolay bazı kişilere oldukça zor sorulmuş.

Anlayışınız için teşekkür ederim tekrar birbirimizi değerlendirmeye devam edelim lütfen ❤️
Sanırım soru havuzu var ve rastgele şansa denk geliyor. Bana gelen sorular hiçte A2 seviyesinde sorular değildi bir çok IELTS denemesi çözdüm.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.