Bu habere göre çok az alım yapılacak gibi görünüyor siz ne düşünüyorsunuz

Ama bu sürede thy personeli kullanılacak dediği için sordum yaza kadar destek alacakmış ve yazdan sonra kendi personeli işe çalışacakmış yani bu durumda süreci merak ediyorum

Endişe edilecek birşey yok arkadaşlar, şuan şirketin kesinlikle personele ihtiyacı var, kemik kitlesini oluşturması için,
Bu arada mülakat için ne zaman dönerler bilmiyorum ama şimdiden çalışmaya başlamakta fayda var, mülakata çağırdıkların da, gün belirttiklerinde en azından o güne kadar mülakatlar için bir altyapı oluşturmak kesinlikle işe yarayacaktır, bol bol booooll boool bilgi edinin şirketin son zamanlarda gerçekleştirmeye çalıştığı hedeflerinden, kessssinlike bu soruyu hemen hemen bütün adaylara soracaklardır.

Endişe edilecek birşey yok arkadaşlar, şuan şirketin kesinlikle personele ihtiyacı var, kemik kitlesini oluşturması için,
Bu arada mülakat için ne zaman dönerler bilmiyorum ama şimdiden çalışmaya başlamakta fayda var, mülakata çağırdıkların da, gün belirttiklerinde en azından o güne kadar mülakatlar için bir altyapı oluşturmak kesinlikle işe yarayacaktır, bol bol booooll boool bilgi edinin şirketin son zamanlarda gerçekleştirmeye çalıştığı hedeflerinden, kessssinlike bu soruyu hemen hemen bütün adaylara soracaklardır.
katılıyorum cevap gelene kadar şu günler çok değerli arkadaşlar...

Admin benimle iletişime geçebilir mi acaba 25 soru var elimde mülakatta en çok sorulan fakat yükleyemiyorum dosyayı foruma kesinlikle yardımcı olacağını düşünüyorum hepimiz için

Admin benimle iletişime geçebilir mi acaba 25 soru var elimde mülakatta en çok sorulan fakat yükleyemiyorum dosyayı foruma kesinlikle yardımcı olacağını düşünüyorum hepimiz için
İnstagram'dan yazabilirsiniz bana. instagram.com/havacilikpersonelalimlari

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.