B1-B2 seviyelerinde İngilizceye sahibim. Fakat speaking kısmında heyecan yapıyorum kelimeler karışıyor. Kurul mülakatına kadar süreç genelde İngilizce ilerliyor diye biliyorum. Online sınavdan sonra bir de dijital sınav yapılıyor. O da İngilizce tabi. Edindiğim bilgiler bu yönde
Dostum kabin memurluğunda yazılı ingilizceye hiç ihtiyacın yok sen iletişim kurmak zorundasın kağıt üzerinde bilmek masa başı memurlarının işine gelir sen konuşmak zorundasın bunun içinde bolbol konuşma tekrarı yapman gerek eğer böyle bir arkadaşın yoksa birbirimizle iletişim kurabiliriz türkçe konuşmadan bu arada bazı dizilerlede çok ilerletebilirsin konuşma ingilizceni çünkü gerçek hayatta hiç kimse bizim öğrendiğimiz ingilizceyi konuşmuyor ben bunun eksikliğini yurt dışında çok hissettim hemen sokak ağzını öğrenmeye başladım velhasıl konuşamadıktan sonra bu meslek için kağıt üzerinde ingilizce bilmek çok bir anlam ifade etmiyor

Dostum kabin memurluğunda yazılı ingilizceye hiç ihtiyacın yok sen iletişim kurmak zorundasın kağıt üzerinde bilmek masa başı memurlarının işine gelir sen konuşmak zorundasın bunun içinde bolbol konuşma tekrarı yapman gerek eğer böyle bir arkadaşın yoksa birbirimizle iletişim kurabiliriz türkçe konuşmadan bu arada bazı dizilerlede çok ilerletebilirsin konuşma ingilizceni çünkü gerçek hayatta hiç kimse bizim öğrendiğimiz ingilizceyi konuşmuyor ben bunun eksikliğini yurt dışında çok hissettim hemen sokak ağzını öğrenmeye başladım velhasıl konuşamadıktan sonra bu meslek için kağıt üzerinde ingilizce bilmek çok bir anlam ifade etmiyor
Çok haklısınız. Hali hazırda dil kursuna gidiyorum fakat gramer odaklı olduğu için çok iletişim kuramıyorum. Bu konuda görüşürsek en azından mülakata kadar çok şey katmış olurum. Aynı fikirde olan arkadaşlar da varsa bu yolda beraber çalışabiliriz

Çok haklısınız. Hali hazırda dil kursuna gidiyorum fakat gramer odaklı olduğu için çok iletişim kuramıyorum. Bu konuda görüşürsek en azından mülakata kadar çok şey katmış olurum. Aynı fikirde olan arkadaşlar da varsa bu
Çok haklısınız. Hali hazırda dil kursuna gidiyorum fakat gramer odaklı olduğu için çok iletişim kuramıyorum. Bu konuda görüşürsek en azından mülakata kadar çok şey katmış olurum. Aynı fikirde olan arkadaşlar da varsa bu yolda beraber çalışabiliriz
Ülkemizdeki dil kurslarının tüm focus u kağıt üzerinde öğretmeye yönelik kesinlikle hiçbir kursiyer konuşabiliyor mu yada konuşamıyor mu umurlarında değil benim görüşüm tamamen para tuzağı çünkü aynı içerikleri youtube da da bulabiliyorsun bunu fark ettiğim gün a2 seviyesindeyken kurstan ayrıldım kendim üzerine koydum yabancı arkadaşlar edindim deli gibi tüm vaktimi yabancı youtube vloglarına alt yazı açarak izledim şuan teknik b1 konuşma b2. Admin ilgilenir mi bilmiyorum ama bir discord grubu kursak ve oraya seviyelere göre içerik atsak konuşma odaları kursak baya faydalı olur. Bu arada bazı yapay zekalar var ve onlarla görüntülü ingilizce konuşabiliyorsun app store da parasız uygulamalar adını hatıelamıyorum şuan ama onlarlada ciddi manada ilerleyebilirsin

hepimiz için hayırlısı neyse o olsun dostlar canınızı asla sıkmayın bu dünyada herşey olur su yatağını bulur moral bozmayın araştırmaya soruşturmaya bulmaya devam edelim şimdiden herkese Hayırlı Cumalar

Ülkemizdeki dil kurslarının tüm focus u kağıt üzerinde öğretmeye yönelik kesinlikle hiçbir kursiyer konuşabiliyor mu yada konuşamıyor mu umurlarında değil benim görüşüm tamamen para tuzağı çünkü aynı içerikleri youtube da da bulabiliyorsun bunu fark ettiğim gün a2 seviyesindeyken kurstan ayrıldım kendim üzerine koydum yabancı arkadaşlar edindim deli gibi tüm vaktimi yabancı youtube vloglarına alt yazı açarak izledim şuan teknik b1 konuşma b2. Admin ilgilenir mi bilmiyorum ama bir discord grubu kursak ve oraya seviyelere göre içerik atsak konuşma odaları kursak baya faydalı olur. Bu arada bazı yapay zekalar var ve onlarla görüntülü ingilizce konuşabiliyorsun app store da parasız uygulamalar adını hatıelamıyorum şuan ama onlarlada ciddi manada ilerleyebilirsin
İnanın benim için de burada bu işi isteyen ihtiyacı olan herkes için de mükemmel bir fırsat. Özellikle buradaki herkesin amacı bu olduğu için herkes faydalanır. Gerek (Yönlendirme yapmak yasaktır.) gerek discort hiç fark etmez. Yeter ki bilgi sahibi olalım ve oraya gittiğimiz zaman elenmeden buradakilerle aynı şirkette çalışmanın sevincini yaşayalım.

Arkadaşlar böyle bir mail geldi. İngilizce mülakatını anladım sanırım ingilizce sözlü mülakat olacak. Peki kurul mülakatı ne olscak acaba? Yoksa ingilizce sınavı mı yapıcaklar sözlü mülakat yerine.
Birde gelirken ki boy kilo sağlık raporunu dediği gibi sağlık ocağından alsak sorun olmaz değil mi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.