Mülakatlar ingilizce mi oluyor acaba? Yoksa sirket hakkındaki şeyler vs hep türkçe şekilde mi anlatılıyor ?

e kimler bekliyor bari az konuşalım arkadaşlar bilelim kaç kişiyiz bu mübarek gün için?

Bende sürecin uzuyacağına inanıyorum ve belki de 1 ay kadar daha bekleyeceğiz gibi görünüyor

Arkadaşlar relax :) Kasım'ın ortalarında alırız davetleri. Hem bu kadar aceleci olmaya da gerek yok. Sadece yüzyüze mülakattan ibaret değil alım süreci. Eğer çağrılacağınızdan eminseniz çalışmaya şimdiden başlayabilirsiniz. En çok eleme süreci zaten bu aşamada gerçekleşiyor. Davet ettiklerinde de size fazla süre tanımıyorlar şu saate şurda olmamız gerektiğini söylüyorlar, bizlerde gidiyoruz. Davetleri almadan pratik yapmak gerek.

Alımla ilgili en net bilgiyi hiçbir zaman vermezler, yani veren şirketler var evet ama genelde hemen hemen çoğu bu ikinci mülakatı geçtikten sonra bilgilendirir adayları.daha net bilgiyi ilerleyen günlerde açıklayacağız diyip gönderirler, bizim için önemli olan mülakatı geçebilmek,kalmamak... Süreç bir şekilde akıp ilerliyor zaten.

Arkadaşlar relax :) Kasım'ın ortalarında alırız davetleri. Hem bu kadar aceleci olmaya da gerek yok. Sadece yüzyüze mülakattan ibaret değil alım süreci. Eğer çağrılacağınızdan eminseniz çalışmaya şimdiden başlayabilirsiniz. En çok eleme süreci zaten bu aşamada gerçekleşiyor. Davet ettiklerinde de size fazla süre tanımıyorlar şu saate şurda olmamız gerektiğini söylüyorlar, bizlerde gidiyoruz. Davetleri almadan pratik yapmak gerek.
B1-B2 seviyelerinde İngilizceye sahibim. Fakat speaking kısmında heyecan yapıyorum kelimeler karışıyor. Kurul mülakatına kadar süreç genelde İngilizce ilerliyor diye biliyorum. Online sınavdan sonra bir de dijital sınav yapılıyor. O da İngilizce tabi. Edindiğim bilgiler bu yönde

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.