Arkadaşlar bana da mail geldi, mülakat için emailinizi kontrol edin yazıyo beklicez. Birşey sormak istiyorum, siz biliyo musunuz kaçta kaç yaptık sınavda acaba çok merak ediyorum.

Arkadaşlar biraz da kurul mülakatı hakkında konuşalım, aslında kurul mülakatını araştırdığım kadarıyla ingilizce mülakatı o kadar da büyütülmesi gereken birşey gibi durmuyor eğer cevaplarınız hazırsa tabi (kesinlikle kendi adıma konuşuyorum) öğrendiğim şeyler şunlar genellikle bir kaç kişi karşısında sorulara cevap veriyoruz şirket hakkında, problemleri nasıl çözdüğümüz ve baş ettiğimiz hakkında, keşke bunlar sorulsaydı da rahat rahat cevap verirdik diye düşündüm fakat hiçbir ipucu yok maalesef ne soracakları hakkında. Süreç tam olarak thynın işe alım süreci ile birebir. Fakat emin değiliz ne ile karşılaşacağımıza. Bazı adaylara birden sorulan ingilizce sorular var bu mülakat esnasinda bazılarına sormamişlar bile,
Kurul da sadece ika değil psikolog da bulunuyormuş bir yandan zamandan tasarruf etmeye çalışmışlar bu adaylar içinde gayet estetik biz de en azından bir sürekli oda değiştirip strese girmeyiz, lütfen yorumunuzu belirtin tartışalım

Ayrıca mülakat için gönderdiğim sorularda gayet popüler sorular muhtemelen sorulacak sorular fakat kessssinlike bunları soracaklar diye bir iddiada da bulunmak istemiyorum, akıcılık çok önemli asıl amaç bir altyapı kurmak, gönül rahatlığıyla söylemek istediğim birşey var kesinlikle ezberlemeye çalışmayın cevapları, olağandışı bir akış sezerlerse cevaplarınız da kessssinlike sizi durdurup bi anda bahsettiğiniz olaylardan bir örnek vermenizi isteyeceklerdir, bunu da gayet basit bir soru kipiyle yapacaklardır, bir an da, who? Why? When? Bunu kesinlikle yapacaklardır yemin bile edebilirim, daha sonra go on please veya carry on diyip devam etmenizi isteyeceklerdir, cevapları karıştırmayın dikkat!

Arkadaşlar biraz da kurul mülakatı hakkında konuşalım, aslında kurul mülakatını araştırdığım kadarıyla ingilizce mülakatı o kadar da büyütülmesi gereken birşey gibi durmuyor eğer cevaplarınız hazırsa tabi (kesinlikle kendi adıma konuşuyorum) öğrendiğim şeyler şunlar genellikle bir kaç kişi karşısında sorulara cevap veriyoruz şirket hakkında, problemleri nasıl çözdüğümüz ve baş ettiğimiz hakkında, keşke bunlar sorulsaydı da rahat rahat cevap verirdik diye düşündüm fakat hiçbir ipucu yok maalesef ne soracakları hakkında. Süreç tam olarak thynın işe alım süreci ile birebir. Fakat emin değiliz ne ile karşılaşacağımıza. Bazı adaylara birden sorulan ingilizce sorular var bu mülakat esnasinda bazılarına sormamişlar bile,
Kurul da sadece ika değil psikolog da bulunuyormuş bir yandan zamandan tasarruf etmeye çalışmışlar bu adaylar içinde gayet estetik biz de en azından bir sürekli oda değiştirip strese girmeyiz, lütfen yorumunuzu belirtin tartışalım
Benim görüşüm de aynı şekilde. Süreçleri araştırdığımda pek farklılık olmamış gibi gözüküyor. Fakat tedbirli olup çalışmakta fayda var. Hangi konulara çalışmamız gerekir bilmiyorum ama YouTube’da önerebileceğim bir kanal var; Murat sarısoy. Bu kanalda kurul mülakatları birebir İngilizce mülakat örnekleri yer almakta. Bakılmasında fayda var diye düşündüm. Sürecin herkes için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Arkadaşlar merhaba 30.10.2023 için boy-kilo ingilizce ve kurul mülakatı için tarih verdiler bu maili alan başka kimse var mı

Arkadaşlar merhaba 30.10.2023 için boy-kilo ingilizce ve kurul mülakatı için tarih verdiler bu maili alan başka kimse var mı
Ben almadım fakat bol bol pratik yapmanı öneririm bu akşamdan hakkında hayırlısı olsun inşallah için de ferah olsun. rica etsem bize geri dönüş yapar mısın bu kanaldan mülakat deneyimini ve yaşadığın tecrübeyi🙏 çok memnun oluruz,

• Like
Tepkiler: ahmt
ozaman mailler 1 gün arayla geliyor yani kasımın 1inde mail alan adam 2 sinde mülakata gider yada 3 ünde

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.