anladım o ilanlar yeni geldi dostum bir bilgim yok yok söylersem yalan olur ama biz ilk önce online bir ingilizce sınavına kazananlar ingiliz mülakat+ sözlü kurul mülakatına giricek seninki nasıl bilemem ama ingilizceni geliştir şimdiden tek tavsiyem bu kral

• Like
Tepkiler: Emre1
anladım o ilanlar yeni geldi dostum bir bilgim yok yok söylersem yalan olur ama biz ilk önce online bir ingilizce sınavına kazananlar ingiliz mülakat+ sözlü kurul mülakatına giricek seninki nasıl bilemem ama ingilizceni geliştir şimdiden tek tavsiyem bu kral
Teşekkür ederim, hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻

Arkadaşlar merhaba 30.10.2023 için boy-kilo ingilizce ve kurul mülakatı için tarih verdiler bu maili alan başka kimse var mı
Merhaba mülakata girdin mi nasıl sonuçlandı bizi bilgilendirir misin neler sordular, ingilizce sınavı bittikten ne kadar süre sonra sonuçlanıyor ve kurul mülakatı oluyor? Bu arada dün akşam bana da mail geldi ve 10 kasım için çağırdılar yani mailden 3 gün sonra çağırılıyorsunuz genelde bilginize..

Merhaba mülakata girdin mi nasıl sonuçlandı bizi bilgilendirir misin neler sordular, ingilizce sınavı bittikten ne kadar süre sonra sonuçlanıyor ve kurul mülakatı oluyor? Bu arada dün akşam bana da mail geldi ve 10 kasım için çağırdılar yani mailden 3 gün sonra çağırılıyorsunuz genelde bilginize..

Mülakat deneyimlerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Mülakat deneyimlerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

admin selam kolay gelsin ben tecrübesiz kabin memurluğuna başvurmuştum mülakatlara da girdim iki hafta önce ama herhangi bir geri dönüt alamadım olumlu ya da olumsuz. Ne zaman dönerler acaba hiç bir bilgi var mı bunun hakkında?

admin selam kolay gelsin ben tecrübesiz kabin memurluğuna başvurmuştum mülakatlara da girdim iki hafta önce ama herhangi bir geri dönüt alamadım olumlu ya da olumsuz. Ne zaman dönerler acaba hiç bir bilgi var mı bunun hakkında?
3-4 Hafta demişlerdi geri dönüşler için yerleşkede büyük ihtimalle Aralık 1-15 arası dönüşler başlar.

• Like
Tepkiler: ahmetselman
Arkadaşlar sınav yeri yakınında civarda hiç otel pansiyon falan varmi konaklanilabilecelk giden arkadaşların gözüne çarptımi hiç yada kalan oldumu?

Arkadaşlar sınav yeri yakınında civarda hiç otel pansiyon falan varmi konaklanilabilecelk giden arkadaşların gözüne çarptımi hiç yada kalan oldumu?
ben gittim fakat gözüme hiç çarpmadı illaki vardır heralde. Haritalardan bir bak istersen gitmeden önce

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.