Teşekkür ederim, hakkımızda hayırlısı olsunanladım o ilanlar yeni geldi dostum bir bilgim yok yok söylersem yalan olur ama biz ilk önce online bir ingilizce sınavına kazananlar ingiliz mülakat+ sözlü kurul mülakatına giricek seninki nasıl bilemem ama ingilizceni geliştir şimdiden tek tavsiyem bu kral
cümlemize kralTeşekkür ederim, hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Merhaba mülakata girdin mi nasıl sonuçlandı bizi bilgilendirir misin neler sordular, ingilizce sınavı bittikten ne kadar süre sonra sonuçlanıyor ve kurul mülakatı oluyor? Bu arada dün akşam bana da mail geldi ve 10 kasım için çağırdılar yani mailden 3 gün sonra çağırılıyorsunuz genelde bilginize..Arkadaşlar merhaba 30.10.2023 için boy-kilo ingilizce ve kurul mülakatı için tarih verdiler bu maili alan başka kimse var mı
Merhaba mülakata girdin mi nasıl sonuçlandı bizi bilgilendirir misin neler sordular, ingilizce sınavı bittikten ne kadar süre sonra sonuçlanıyor ve kurul mülakatı oluyor? Bu arada dün akşam bana da mail geldi ve 10 kasım için çağırdılar yani mailden 3 gün sonra çağırılıyorsunuz genelde bilginize..
admin selam kolay gelsin ben tecrübesiz kabin memurluğuna başvurmuştum mülakatlara da girdim iki hafta önce ama herhangi bir geri dönüt alamadım olumlu ya da olumsuz. Ne zaman dönerler acaba hiç bir bilgi var mı bunun hakkında?Mülakat deneyimlerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.
![]()
AJET - Ajet İngilizce Mülakat ve Kurul Mülakatı
Anadolujet yeni ismiyle Ajet için kabin memuru ingilizce mülakat davet mailleri gelmeye başladı. Bu başlık altında mülakat tarihlerinizi paylaşabilir, mülakata haberleşip birlikte geçebilir veya hakkında bilgi edinebilirsiniz. Mülakat tarihleriniz nelerdir ?havapersonel.com
3-4 Hafta demişlerdi geri dönüşler için yerleşkede büyük ihtimalle Aralık 1-15 arası dönüşler başlar.admin selam kolay gelsin ben tecrübesiz kabin memurluğuna başvurmuştum mülakatlara da girdim iki hafta önce ama herhangi bir geri dönüt alamadım olumlu ya da olumsuz. Ne zaman dönerler acaba hiç bir bilgi var mı bunun hakkında?
tamamdır teşekkür ederim ^^3-4 Hafta demişlerdi geri dönüşler için yerleşkede büyük ihtimalle Aralık 1-15 arası dönüşler başlar.
ben gittim fakat gözüme hiç çarpmadı illaki vardır heralde. Haritalardan bir bak istersen gitmeden önceArkadaşlar sınav yeri yakınında civarda hiç otel pansiyon falan varmi konaklanilabilecelk giden arkadaşların gözüne çarptımi hiç yada kalan oldumu?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.