Ben almadım fakat bol bol pratik yapmanı öneririm bu akşamdan hakkında hayırlısı olsun inşallah için de ferah olsun. rica etsem bize geri dönüş yapar mısın bu kanaldan mülakat deneyimini ve yaşadığın tecrübeyi🙏 çok memnun oluruz,
Kurul mülakatı soruları genelde ne tarz da oluyor bilen var mı ?

başka mail alan varmı mülakat için

Merhaba dün ilana başvuru yapmıştım sizce mail ne zaman gelir ? Umarım herkesin gönlüne göre olur sonuçlar 🙏🏻

Merhaba dün ilana başvuru yapmıştım sizce mail ne zaman gelir ? Umarım herkesin gönlüne göre olur sonuçlar 🙏🏻
bana mail sınava başvurduktan 4 5 gün sonra felkan gelmişti tam bilmiyorum burası şuanda tecrübeli tecrübesiz kabin memuru tartışma yeri ama kimseden ses seda yok her gün 20 mesaj yazanlardan kimse yok

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.