Arkadaşlar üç adet ingilizce mülakatçısı var.aynı şekilde kurul mülakat sistemini de ilk dönüşler başladığı zamana baz alırsak kurul 6 kişi iken şuan 2 kişiye düşmüş durumda. İngilizce mülakatları kişiye göre değişkenlik gösteriyor kimisi 3 dakika dururken kimisi 5 10 dakika kalıyor içeride. Yani bu aday biliyor bunu biraz daha tutayım da önden çağıralım diye düşündüklerini düşünmüyorum açıkçası. Özellikle son zamanlarda mülakat süreleri daha çok azaldı. Puan sistemiyle çağırdıklarını düşünmüyorum kesinlikle.
Herkesin gittiği tarihe göre çağırıyorlar. Sabredelim...

Olumlu sonuçlandı fakat tecrübesiz kabin memuru maaşları nasıl olur? Şüphelerim var. Ortalama maaş 30 bin söylentisi var. Bu thy ile kıyaslandığında düşük geldi bana. Sizce ortalama maaşlar ne kadar olur? ( merak edenler için mülakat çok olumlu geçmişti 22 kasımda girdim 13 gün sonra olumlu yanıtı aldım)
Sizin, tecrübesiz mi başvurunuz ? Yoksa tecrübeliden mi onu tam anlayamadım şimdiden teşekkür ederim

Tecrübesiz kabin memuru için başvurmuştum. Daha önce hiç havacılık tecrübem olmamıştı.
Kurul mülakatı olumlu olan adaylara maaş teklifi ve yan haklar da aynı mail içinde iletiliyormuş size gelmedi mi teklif ? Bir diğer yorumunuzda maaş ne olur olmaz bilemiyorum demişsiniz o olumlu mailde maaşı da göndermiş olmaları gerek. Acaba eksik bilgi mi verildi sorun isterseniz

Kurul mülakatı olumlu olan adaylara maaş teklifi ve yan haklar da aynı mail içinde iletiliyormuş size gelmedi mi teklif ? Bir diğer yorumunuzda maaş ne olur olmaz bilemiyorum demişsiniz o olumlu mailde maaşı da göndermiş olmaları gerek. Acaba eksik bilgi mi verildi sorun isterseniz
Benim dışımda birçok kişiye olumlu cevap verildi diye biliyorum. Maaş teklifi ise henüz gelmedi. İnternet üzerinde gelen kişilerin maaş teklifini gördüğüm için maaştan emin olmadım.

Değerli Adayımız,

Kabin memurluğu değerlendirme süreci kapsamında mülakat aşamalarınızın olumlu sonuçlandığı bildirmekten mutluluk duyarız.

Sürecimizin devamında sizlerden belge talebimiz bulunmaktadır. Aşağıda belirtilen belgeleri 07/12/2023 Salı günü saat 17:00’a kadar bu e-postaya cevaben gönderebilirsiniz.
…….
Not: Evrak kontrol süreci olumlu değerlendirilen adaylara ayrıca sağlık raporu teslimi için planlama yapılacaktır.“

Benim dışımda birçok kişiye olumlu cevap verildi diye biliyorum. Maaş teklifi ise henüz gelmedi. İnternet üzerinde gelen kişilerin maaş teklifini gördüğüm için maaştan emin olmadım.

Değerli Adayımız,

Kabin memurluğu değerlendirme süreci kapsamında mülakat aşamalarınızın olumlu sonuçlandığı bildirmekten mutluluk duyarız.

Sürecimizin devamında sizlerden belge talebimiz bulunmaktadır. Aşağıda belirtilen belgeleri 07/12/2023 Salı günü saat 17:00’a kadar bu e-postaya cevaben gönderebilirsiniz.
…….
Not: Evrak kontrol süreci olumlu değerlendirilen adaylara ayrıca sağlık raporu teslimi için planlama yapılacaktır.“
Teşekkür ederim hayırlı olsun şimdiden :)

• Like
Tepkiler: Bkr345
Koskoca forumda sadece bir kişinin olumlu geldi demesi de tuhaf 1000 den fazla kişiyiz :D Ya da az alım yapıcaklar bilinmezlik bizi öldürecek :D

• Like
Tepkiler: thehostess
Benim gibi uzun süre anonim olup bekleyenleri de katarsak,baya arkadaş var,daha yeni üye oldum düşünün.

Değerli Adayımız,

…….
kasım 20 ile 26 arasında mı girmiştiniz mulakatlara?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.