çok fazla dönüş alan oldu mu ? Benim 1 ay oldu hala dönüş yok süre uzadıkca olumsuz demek mi oluyor şimdi anlayamadım üzgünüm sadece.

kaç kişi olumlu dönüş aldı acaba belkide haftaya dönüşler olmaya başlayacak bir çoğumuz için hakkımızda hayırlısı olsun.

Uzun sürenler derken kastınız nedir ? Mülakat süresi mi yoksa geri dönüş süresi mi ? Bende çok ümitli değilim açıkçası haftaya kaldıysa. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Genelde olumlular 1-2 hafta içinde geliyor. 1 ay sürelerine ulaşınca olumsuz olma ihtimali çok yükseliyor. Thy'de sistem böyle, Ajet de farksız değildir çünkü THY kurulundaki biri kişi Ajette de vardı.

• Like
Tepkiler: melo39
Tecrübesiz dönüşlerine bu hafta ortası başlandı denmişti.Bunu baz aldığımızda önümüzdeki hafta içi dönüşlerin devam etmesi ve bunun normal bir süreç içinde yani sadece olumsuz olarak beklemememiz anlamına geliyor olması gerekmez mi?

Tecrübesiz dönüşlerine bu hafta ortası başlandı denmişti.Bunu baz aldığımızda önümüzdeki hafta içi dönüşlerin devam etmesi ve bunun normal bir süreç içinde yani sadece olumsuz olarak beklemememiz anlamına geliyor olması gerekmez mi?
Böyle düşünüp olumlu yanından bakmaya çalışıyorum, umarım beklediğimiz gibi olur.

Bana göre,firma yeni bir isim aldı ve alt yapı oluşturmak için ciddi bir personel alımı yapacak.Giyiminizden tutun davranışlarınıza kadar her şeyi düzgün yaptığınızdan eminseniz,şansınızın bir hayli yüksek olduğunu düşünüyorum.Keza ben mülakat zamanında birçok adayın tişört veya günlük kıyafetlerle geldiğini gördüm.O yüzden, ümitsizim dedim ama bir yandan da bardağın dolu yanı bunlar. Ayrıca Ajet artık low cost bir firma.Dolayısıyla diğer emsal firmalar gibi günler ve haftalara yayıp anca geri dönüş sağlıyor.THY ise kendi adaylarına gün içinde bile döndüğüne şahit oldum.

Genelde olumlular 1-2 hafta içinde geliyor. 1 ay sürelerine ulaşınca olumsuz olma ihtimali çok yükseliyor. Thy'de sistem böyle, Ajet de farksız değildir çünkü THY kurulundaki biri kişi Ajette de vardı.
Normalde de 1 ay süreceği söylenmişti. Ben girdiğimde 6 kasımda 4 hafta sürecek denmişti. Şuan 5.haftaya giriyoruz.

Normalde de 1 ay süreceği söylenmişti. Ben girdiğimde 6 kasımda 4 hafta sürecek denmişti. Şuan 5.haftaya giriyoruz.
bana da yılbaşını bulabilir demişlerdi. Bir kıza 3 hafta içinde açıklanır demişler. Bence çok takılma ona 😁 Bende 6 kasımda girdim bu arada.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.