Benim dışımda birçok kişiye olumlu cevap verildi diye biliyorum. Maaş teklifi ise henüz gelmedi. İnternet üzerinde gelen kişilerin maaş teklifini gördüğüm için maaştan emin olmadım.

Değerli Adayımız,

Kabin memurluğu değerlendirme süreci kapsamında mülakat aşamalarınızın olumlu sonuçlandığı bildirmekten mutluluk duyarız.

Sürecimizin devamında sizlerden belge talebimiz bulunmaktadır. Aşağıda belirtilen belgeleri 07/12/2023 Salı günü saat 17:00’a kadar bu e-postaya cevaben gönderebilirsiniz.
…….
Not: Evrak kontrol süreci olumlu değerlendirilen adaylara ayrıca sağlık raporu teslimi için planlama yapılacaktır.“
Olumlu cevap alanları nereden öğrendiniz?

Olumlu cevap alanları nereden öğrendiniz?
Arkadaşlar instagram sayfasına da bir sürü olumlu sonuçlanan tecrübesiz mesajı geliyor.

Burada inanmadığınız veya beklentiniz nedir anlamadım ?

Aynı zamanda mülakatlar da devam ediyor. Olumlu mailleri devam edecektir. Sadece bir sonuç alana dek bekleyin. Bu başlık olumlu sorgulama başlığı değil. Sonucu olumlu olan adaylar bu başlık altında birbirlerine yardım etsinler diye açıldı.

Arkadaşlar instagram sayfasına da bir sürü olumlu sonuçlanan tecrübesiz mesajı geliyor.

Aynı zamanda mülakatlar da devam ediyor. Olumlu mailleri devam edecektir. Sadece bir sonuç alana dek bekleyin. Bu başlık olumlu sorgulama başlığı değil. Sonucu olumlu olan adaylar bu başlık altında birbirlerine yardım etsinler diye açıldı.
Bu forum dışında karşılaştığım forum, instagram hesabı vs olmadığı için diğer olumlu dönüt alanları nerede gördüğünü sordum. Neden azarlıyorsunuz admin üzüldüm cidden. İlk yazdığım mesaj beyfendiyi sorguluyorum gibi görünüyor gerçekten ama sanırım tecrübesiz olduğu halde mülakatından çok kısa süre sonra dönüş almasını kıskandım o an :) tekrardan tebrikler Bkr345 umarım istediğiniz şartlarda harika bir kabin memurluğu deneyimi yaşarsınız :)
Admin bahsettiğiniz instagram sayfası nedir acaba?

• Like
Tepkiler: Bkr345

İnstagram sayfasını paylaşabilir misiniz?

Bu forum dışında karşılaştığım forum, instagram hesabı vs olmadığı için diğer olumlu dönüt alanları nerede gördüğünü sordum. Neden azarlıyorsunuz admin üzüldüm cidden. İlk yazdığım mesaj beyfendiyi sorguluyorum gibi görünüyor gerçekten ama sanırım tecrübesiz olduğu halde mülakatından çok kısa süre sonra dönüş almasını kıskandım o an :) tekrardan tebrikler Bkr345 umarım istediğiniz şartlarda harika bir kabin memurluğu deneyimi yaşarsınız :)
Admin bahsettiğiniz instagram sayfası nedir acaba?

Yanlış anlamışsınız azarlamadım, azarlamak haddime de değil.

İnstagram sayfasını paylaşabilir misiniz?

@havacilikpersonelalimlari

• Like
Tepkiler: thehostess
Bana da olumlu maili geldi bugün tecrübeli kadrosu için başvurmuştum fakat teklif sunulmamış sadece evrak istemişler ilginç geldi bana açıkçası

• Like
Tepkiler: admin
Aranızda olumsuz mail olan olursa onu da paylaşabilir mi? Olumsuz maillerin de nasıl gözüktüğünü görelim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.