AJET Ajet Tecrübesiz Kabin Memuru Olumlu Sonuçlananlar

• Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
admin

admin

Admin
Moderatör
Ajet Tecrübesiz Kabin Memuru Olumlu Sonuçlananlar bu başlık altında bilgi paylaşabilir. Süreçleri hakkında birbirlerine yardımcı olabilirler.

admin

admin

Admin
Moderatör
Sonuçlar grup grup açıklanacak bilgisi vardı. Henüz olumlu veya olumsuz sonuç almadıysanız bir sonuç alana kadar bekleyin. Mutlaka dönüş yapılacaktır

A

Athraxin

HavaPersonel.Com
Bu hafta sonuna kadar açıklanır mı bütün gruplar?

sunturk

sunturk

HavaPersonel.Com
Olumlu alan herkese hayırlı olsun. Okuduğum kadarıyla 20 Kasım'da girip olumlu alan var, 27 Ekim'de girdim hiçbir mail almadım. Nasıl bir yol izliyorlar acaba?

admin

admin

Admin
Moderatör
Mülakat puanlamasına göre olur tarihe göre değil. Örnek veriyorum online sınavlardan 70, ing mülakattan 80, kuruldan 100 aldınız bunun ortalaması alınır ve puan yüksekten düşüğe göre davet edilir adaylar.

A

Athraxin

HavaPersonel.Com
Olumlu alan herkese hayırlı olsun. Okuduğum kadarıyla 20 Kasım'da girip olumlu alan var, 27 Ekim'de girdim hiçbir mail almadım. Nasıl bir yol izliyorlar acaba?
En iyi geçen mülakatlardan en kötü geçen mülakatlara gibi olabilir. Ya da karşık yolluyorlardır bir kaç güne herkes öğrenir.

O

oktay

HavaPersonel.Com
olumlu sonuçlananlara hayırlı olsun, bende beklemedeyim bu ayın 8inde 1 ay olacak mülakata gireli.

sunturk

sunturk

HavaPersonel.Com
Mülakat puanlamasına göre olur tarihe göre değil. Örnek veriyorum online sınavlardan 70, ing mülakattan 80, kuruldan 100 aldınız bunun ortalaması alınır ve puan yüksekten düşüğe göre davet edilir adaylar.
Teşekkür ederim, son 1 saattir stresten yaşlandım..

C

cat

HavaPersonel.Com
Bu üçlü ortalama olayına inanmıyorum. En önemli şey kurul. İngilizceniz tam olsun lakin kurul size eksi verdiyse gerisi önemli değil. Bir tanıdığım THY ingilizce sınavında 6 partı da bitirdi, yani bütün sınavı süre dolmadan yaptı. Bunu yapacak kişi sayısı oturum başına 3-4 kişi. İngilizce konuşma mülakatını da çok rahat bir şekilde geçti. Lakin THY kurulda elendi. Kurula kadar gelinen süreç sadece eleme, ondan sonra asıl karar veriliyor. Thy'de olumlu olanların en fazla bekleme süresi 1 haftaydı. Olumsuzların cevaplar gecikerek geliyor.

admin

admin

Admin
Moderatör
Bu üçlü ortalama olayına inanmıyorum. En önemli şey kurul. İngilizceniz tam olsun lakin kurul size eksi verdiyse gerisi önemli değil. Bir tanıdığım THY ingilizce sınavında 6 partı da bitirdi, yani bütün sınavı süre dolmadan yaptı. Bunu yapacak kişi sayısı oturum başına 3-4 kişi. İngilizce konuşma mülakatını da çok rahat bir şekilde geçti. Lakin THY kurulda elendi. Kurula kadar gelinen süreç sadece eleme, ondan sonra asıl karar veriliyor. Thy'de olumlu olanların en fazla bekleme süresi 1 haftaydı. Olumsuzların cevaplar gecikerek geliyor.
Elbette öyle ancak mesela şu var değerlendirme sürecine devam etmek için kuruldan örnek veriyorum 70 puan üzeri almak lazım.

• Like
Tepkiler: cat
E

Elyusadu

HavaPersonel.Com
Olumlu sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hala sonuç bekleyenlerden birisiyim. İnşallah hayırlı sonuçlanır. Dönüş alanlar süreç ile olgili bilgi verirseniz mutlu olurum. Hersey gönlünüzce olsun

R

Rıza Koçpınar

HavaPersonel.Com
Olumlu yanıt alan arkadaşlar sağlık aşaması için tarih almışlar mı gelen mail de bu bilgi yer alıyor mu?

C

cat

HavaPersonel.Com
Elbette öyle ancak mesela şu var değerlendirme sürecine devam etmek için kuruldan örnek veriyorum 70 puan üzeri almak lazım.
Puan barajları var tamam teşekkür ederim bilmiyordum.

S

SerhatCicek

HavaPersonel.Com
Olumlu sonuçlananlar var mı ? Varsa ne zaman mülakata girmiştiniz ?

A

Ambrose47

HavaPersonel.Com
Olumsuz alıcaz galiba ya bak streslendim biraz şimdi

E

edaalp

HavaPersonel.Com
Ajet Tecrübesiz Kabin Memuru Olumlu Sonuçlananlar bu başlık altında bilgi paylaşabilir. Süreçleri hakkında birbirlerine yardımcı olabilirler.
Merhabalar cuma günü sınava gireceğim mülakatı olumlu sonuçlananlar bu süreç hakkında bilgi verebilir mi acaba? Ne tür SORULAR soruyorlar vs

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar olumlu olanlardan sadece Mezuniyet, adli sicil, ikametgah, sgk hizmet dökümü belgeleri istenildi. Başka bir bilgi yok.

E

edaalp

HavaPersonel.Com
Bu bilgi mülakatı olumlu geçen kişilerden sonrasında istenilen bilgiler sanırım , ben daha yeni gideceğim mülakata ve daha önce giren arkadaşlardan türkçe ve ingilizcede hangi soruları sormuşlar onu öğrenmek istemiştim, çünkü aşırı heyecanlıyım, yardımlarınızı bekliyorum :)

E

Elyusadu

HavaPersonel.Com
Bu konuyla ilgili başlıklarda bolca tavsiye ve öneriler var. Umarım hakkında hayırlısı olur. Özgüveninden ödün verme

C

cat

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar olumlu olanlardan sadece Mezuniyet, adli sicil, ikametgah, sgk hizmet dökümü belgeleri istenildi. Başka bir bilgi yok.
Olumlu cevap alanların mülakat ve olumlu mail tarihlerini paylaşma şansınız var mı?

Konuyu okuyanlar;