admin
Admin
Moderatör
Ajet Tecrübesiz Kabin Memuru Olumlu Sonuçlananlar bu başlık altında bilgi paylaşabilir. Süreçleri hakkında birbirlerine yardımcı olabilirler.
En iyi geçen mülakatlardan en kötü geçen mülakatlara gibi olabilir. Ya da karşık yolluyorlardır bir kaç güne herkes öğrenir.Olumlu alan herkese hayırlı olsun. Okuduğum kadarıyla 20 Kasım'da girip olumlu alan var, 27 Ekim'de girdim hiçbir mail almadım. Nasıl bir yol izliyorlar acaba?
Teşekkür ederim, son 1 saattir stresten yaşlandım..Mülakat puanlamasına göre olur tarihe göre değil. Örnek veriyorum online sınavlardan 70, ing mülakattan 80, kuruldan 100 aldınız bunun ortalaması alınır ve puan yüksekten düşüğe göre davet edilir adaylar.
Elbette öyle ancak mesela şu var değerlendirme sürecine devam etmek için kuruldan örnek veriyorum 70 puan üzeri almak lazım.Bu üçlü ortalama olayına inanmıyorum. En önemli şey kurul. İngilizceniz tam olsun lakin kurul size eksi verdiyse gerisi önemli değil. Bir tanıdığım THY ingilizce sınavında 6 partı da bitirdi, yani bütün sınavı süre dolmadan yaptı. Bunu yapacak kişi sayısı oturum başına 3-4 kişi. İngilizce konuşma mülakatını da çok rahat bir şekilde geçti. Lakin THY kurulda elendi. Kurula kadar gelinen süreç sadece eleme, ondan sonra asıl karar veriliyor. Thy'de olumlu olanların en fazla bekleme süresi 1 haftaydı. Olumsuzların cevaplar gecikerek geliyor.
Puan barajları var tamam teşekkür ederim bilmiyordum.Elbette öyle ancak mesela şu var değerlendirme sürecine devam etmek için kuruldan örnek veriyorum 70 puan üzeri almak lazım.
Merhabalar cuma günü sınava gireceğim mülakatı olumlu sonuçlananlar bu süreç hakkında bilgi verebilir mi acaba? Ne tür SORULAR soruyorlar vsAjet Tecrübesiz Kabin Memuru Olumlu Sonuçlananlar bu başlık altında bilgi paylaşabilir. Süreçleri hakkında birbirlerine yardımcı olabilirler.
Olumlu cevap alanların mülakat ve olumlu mail tarihlerini paylaşma şansınız var mı?Arkadaşlar olumlu olanlardan sadece Mezuniyet, adli sicil, ikametgah, sgk hizmet dökümü belgeleri istenildi. Başka bir bilgi yok.