Evet, sağlık raporu ve şirket doktoru muayenesi var bunlara sağlık mülakatı olarak adlandırılıyor diye biliyorum. Ayrıca dövme yara ve leke kontrolü THY’de boy kilo ölçümü sırasında yapılıyor. Ajet beyan esastır diyerek bunları yapmadı. Sağlık mülakatı sırasında bunlara da bakılabilir.
Anladım tekrardan sağlık için İstanbul’a gitmek gerekecek o zaman

Büyük şehirlerin çoğunda rapor veriliyor diye biliyorum. Muayene ve rapor teslimi için gitmek gerekiyor. Farklı görüşmelerim olduğu için İstanbuldayım benim için sorun olmaz. Siz olumlu dönüş aldınız mı? Ne düşünüyorsun maaşlar ve süreç hakkında?

Büyük şehirlerin çoğunda rapor veriliyor diye biliyorum. Muayene ve rapor teslimi için gitmek gerekiyor. Farklı görüşmelerim olduğu için İstanbuldayım benim için sorun olmaz. Siz olumlu dönüş aldınız mı? Ne düşünüyorsun maaşlar ve süreç hakkında?
Ben ayın 12.de sabah gireceğim mülakata iş yerinden anca o güne izin alabildim şehir dışından geleceğim bakalım elimden geleni yapacağım mülakatta maaş süreç dersen ilk başta maaş düşük olur ama zamanla iyileştirme olacağını düşünüyorum

• Like
Tepkiler: Bkr345
hastanelerde yer var mı? kolayca yer bulup randevu aldın mı ? hangi hastaneye gideceksin?

Merhaba olumlu mail bugün mü geldi acaba? 2 kasımdan beri bekliyorum bende çünkü
Merhaba, 22 kasımda girdim 5 Aralık 20.30 gibi mail geldi. Yanlış yönlendirmek istemem. Kurul mülakatı sözlü ve yazılı İngilizce sınavına göre sıralama yapılıp ona göre dönüş yapıyor olabilirler tabi bu sadece bir söylenti.

Merhaba, 22 kasımda girdim 5 Aralık 20.30 gibi mail geldi. Yanlış yönlendirmek istemem. Kurul mülakatı sözlü ve yazılı İngilizce sınavına göre sıralama yapılıp ona göre dönüş yapıyor olabilirler tabi bu sadece bir söylenti.
Merhaba öncelikle hayırlı olsun , bende 2 Kasım da girdim ancak bir dönüş olmadı galiba dediğiniz gibi sözlü ve ingilizce sınavına göre degerlendirme yapıp yolluyorlar gibi gözüküyor.

Bende adayların aldıkları ortalama puan ve son olarak kurul kararıyla belirlendiğini düşünüyorum yani buna inanmak istiyorum en azından ama geri dönüş sürecinin bu kadar uzaması çok can sıkıcı. 1 aydan fazladır bekleyen insanlar var ben de dahil. Şahsen olumsuz olduğunu kabullendim lakin en azından olumsuzların veya varsa yedek adayların maillerini göndermeleri gerekiyordu söyledikleri tarih içinde. İnsanları bu kadar stres altında bekletmenin hiçbir anlamı yok, sonuçta el yazısıyla gönderilmeyecek bu mailler.

Diğer yandan forumda mülakatları olumlu sonuçlanıp maaş konusunda tereddüt eden edilen yazılar gördüm. Biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası. Mülakatta bulunduğum esnada da çok iyi meslekleri olan hatta maddi olarak da çok iyi durumda olan adaylarla tanışmıştım ve şaşırmıştım. Bu işlere gerçekten ihtiyaçları ve bu işle uzaktan yakından herhangi bir alakaları olmayan adaylardı. Bu işe başvurma nedenleri ve motivasyonlarını bilmiyorum ve beni de ilgilendirmez zaten ama Şirketin aday belirleme kriterlerini gerçekten merak ediyorum.

Benim kazanıp kazanmamam önemli değil ama gerçekten hakedenlerin kazanması gönülden isterim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.