Bende adayların aldıkları ortalama puan ve son olarak kurul kararıyla belirlendiğini düşünüyorum yani buna inanmak istiyorum en azından ama geri dönüş sürecinin bu kadar uzaması çok can sıkıcı. 1 aydan fazladır bekleyen insanlar var ben de dahil. Şahsen olumsuz olduğunu kabullendim lakin en azından olumsuzların veya varsa yedek adayların maillerini göndermeleri gerekiyordu söyledikleri tarih içinde. İnsanları bu kadar stres altında bekletmenin hiçbir anlamı yok, sonuçta el yazısıyla gönderilmeyecek bu mailler.
Diğer yandan forumda mülakatları olumlu sonuçlanıp maaş konusunda tereddüt eden edilen yazılar gördüm. Biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası. Mülakatta bulunduğum esnada da çok iyi meslekleri olan hatta maddi olarak da çok iyi durumda olan adaylarla tanışmıştım ve şaşırmıştım. Bu işlere gerçekten ihtiyaçları ve bu işle uzaktan yakından herhangi bir alakaları olmayan adaylardı. Bu işe başvurma nedenleri ve motivasyonlarını bilmiyorum ve beni de ilgilendirmez zaten ama Şirketin aday belirleme kriterlerini gerçekten merak ediyorum.
Benim kazanıp kazanmamam önemli değil ama gerçekten hakedenlerin kazanması gönülden isterim.