Olumlu sonuçlandı fakat tecrübesiz kabin memuru maaşları nasıl olur? Şüphelerim var. Ortalama maaş 30 bin söylentisi var. Bu thy ile kıyaslandığında düşük geldi bana. Sizce ortalama maaşlar ne kadar olur? ( merak edenler için mülakat çok olumlu geçmişti 22 kasımda girdim 13 gün sonra olumlu yanıtı aldım)

Olumlu sonuçlandı fakat tecrübesiz kabin memuru maaşları nasıl olur? Şüphelerim var. Ortalama maaş 30 bin söylentisi var. Bu thy ile kıyaslandığında düşük geldi bana. Sizce ortalama maaşlar ne kadar olur? ( merak edenler için mülakat çok olumlu geçmişti 22 kasımda girdim 13 gün sonra olumlu yanıtı aldım)
Hayırlı olsun şimdiden sadece evrak yükleme mailimi geldi yoksa herhangi başka bilgi içeriyormu ?

• Like
Tepkiler: yusufkahve
Hayırlı olsun şimdiden sadece evrak yükleme mailimi geldi yoksa herhangi başka bilgi içeriyormu ?

Teşekkürler,
Şu şekilde mail geldi:
“Kabin memurluğu değerlendirme süreci kapsamında mülakat aşamalarınızın olumlu sonuçlandığı bildirmekten mutluluk duyarız.

Sürecimizin devamında sizlerden belge talebimiz bulunmaktadır. Aşağıda belirtilen belgeleri 07/12/2023 Salı günü saat 17:00’a kadar bu e-postaya cevaben gönderebilirsiniz.”

• Like
Tepkiler: Aliyasarrrr
Teşekkürler,
Şu şekilde mail geldi:
“Kabin memurluğu değerlendirme süreci kapsamında mülakat aşamalarınızın olumlu sonuçlandığı bildirmekten mutluluk duyarız.

Sürecimizin devamında sizlerden belge talebimiz bulunmaktadır. Aşağıda belirtilen belgeleri 07/12/2023 Salı günü saat 17:00’a kadar bu e-postaya cevaben gönderebilirsiniz.”
Ne düşünüyorsun peki gidicekmisin hangi şehirdesin

İstanbul dışındayım. Sundukları maaş, ek haklar, primlere göre karar vereceğim. Zamsız hali 30 bin olması tereddüt etmeme neden olur. Zam ile birlikte 40 bin liralara çıkarbilir. Tabi THY’de olduğu gibi ek haklar, primler ve ikramiyeler sunulursa yüksek ihtimalle kabul ederim tabi sağlık mülakatından da geçmem gerekiyor.

İstanbul dışındayım. Sundukları maaş, ek haklar, primlere göre karar vereceğim. Zamsız hali 30 bin olması tereddüt etmeme neden olur. Zam ile birlikte 40 bin liralara çıkarbilir. Tabi THY’de olduğu gibi ek haklar, primler ve ikramiyeler sunulursa yüksek ihtimalle kabul ederim tabi sağlık mülakatından da geçmem gerekiyor.
Anladım sağlık mülakatı derken bu sghm onaylı uçuşa elveririşlik raporundan mı bahsediyorsun

Evet, sağlık raporu ve şirket doktoru muayenesi var. bunlar sağlık mülakatı olarak adlandırılıyor diye biliyorum. Ayrıca dövme, yara ve leke kontrolü THY’de boy kilo ölçümü sırasında yapılıyor. Ajet beyan esastır diyerek bunları yapmadı. Sağlık mülakatı sırasında bunlara da bakılabilir.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.