Olumlu sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hala sonuç bekleyenlerden birisiyim. İnşallah hayırlı sonuçlanır. Dönüş alanlar süreç ile olgili bilgi verirseniz mutlu olurum. Hersey gönlünüzce olsun

• Like
Tepkiler: alikaanavsar
Olumsuz alıcaz galiba ya bak streslendim biraz şimdi

Ajet Tecrübesiz Kabin Memuru Olumlu Sonuçlananlar bu başlık altında bilgi paylaşabilir. Süreçleri hakkında birbirlerine yardımcı olabilirler.
Merhabalar cuma günü sınava gireceğim mülakatı olumlu sonuçlananlar bu süreç hakkında bilgi verebilir mi acaba? Ne tür SORULAR soruyorlar vs

Arkadaşlar olumlu olanlardan sadece Mezuniyet, adli sicil, ikametgah, sgk hizmet dökümü belgeleri istenildi. Başka bir bilgi yok.

• Like
Tepkiler: Athraxin
Bu bilgi mülakatı olumlu geçen kişilerden sonrasında istenilen bilgiler sanırım , ben daha yeni gideceğim mülakata ve daha önce giren arkadaşlardan türkçe ve ingilizcede hangi soruları sormuşlar onu öğrenmek istemiştim, çünkü aşırı heyecanlıyım, yardımlarınızı bekliyorum :)

Arkadaşlar olumlu olanlardan sadece Mezuniyet, adli sicil, ikametgah, sgk hizmet dökümü belgeleri istenildi. Başka bir bilgi yok.
Olumlu cevap alanların mülakat ve olumlu mail tarihlerini paylaşma şansınız var mı?

• Like
Tepkiler: Athraxin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.