Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçenlerde sınava giren bir arkadaşın yorumunu okumuştum kurulda en son soru olarak eğitimlere gidip gelme konusunda sıkıntı yaşarmısın diye sormuşlar o da hayır demiş bu soruyu sorduğuna göre böyle bir hizmet olacağını sanmıyorum çünkü İstanbul çok büyük bir şehir bunla alakalı da herhangi bilgi yok şirkette zaten
Geçenlerde sınava giren bir arkadaşın yorumunu okumuştum kurulda en son soru olarak eğitimlere gidip gelme konusunda sıkıntı yaşarmısın diye sormuşlar o da hayır demiş bu soruyu sorduğuna göre böyle bir hizmet olacağını sanmıyorum çünkü İstanbul çok büyük bir şehir bunla alakalı da herhangi bilgi yok şirkette zaten
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.