Bugün itibariyle 3hafta oldu rabbim hakkımızda hayırlısını versin 2haftadır heyecandan stresden gözüme uyku girmiyor bakalım inşallah herkesinki olumlu geçerde hayallerine kavuşur

• Like
Tepkiler: tuğbakgn
Egitimde servis destegi saglanıyor mu
Geçenlerde sınava giren bir arkadaşın yorumunu okumuştum kurulda en son soru olarak eğitimlere gidip gelme konusunda sıkıntı yaşarmısın diye sormuşlar o da hayır demiş bu soruyu sorduğuna göre böyle bir hizmet olacağını sanmıyorum çünkü İstanbul çok büyük bir şehir bunla alakalı da herhangi bilgi yok şirkette zaten

Geçenlerde sınava giren bir arkadaşın yorumunu okumuştum kurulda en son soru olarak eğitimlere gidip gelme konusunda sıkıntı yaşarmısın diye sormuşlar o da hayır demiş bu soruyu sorduğuna göre böyle bir hizmet olacağını sanmıyorum çünkü İstanbul çok büyük bir şehir bunla alakalı da herhangi bilgi yok şirkette zaten
Şehir dısından gelenler için sormuş olabilirler ancak eğitim sürecinde genel bi servis var mı sanırım kimse bilmiyor henüz

Hiç olumlu cevap alan yok mu aramızda konu açıldı ama kimseden bir haber yok iyi haberlerimizi paylaşalım arkadaşlar :D

• Like
Tepkiler: Athraxin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.