Ayrıca her ne kadar burada bilgi almış olsakta orda farklı sorular veya bulgularla da karşılaştı çoğumuz, bundan dolayı durum değişiklik gösterebilir. Biraz içinizi rahatlatmak gerekirse ben gerçekten personele ihtiyaç duyduklarını düşünüyorum, bundan dolayı her adayı diğer adaylarla karşılaştırmadan dönüş yapacaklardır. Şuan sadece sabırlı olalım lütfen ve olumsuz düşünmeyelim kesinlikle.

• Like
Tepkiler: melo39
Ayrıca her ne kadar burada bilgi almış olsakta orda farklı sorular veya bulgularla da karşılaştı çoğumuz, bundan dolayı durum değişiklik gösterebilir. Biraz içinizi rahatlatmak gerekirse ben gerçekten personele ihtiyaç duyduklarını düşünüyorum, bundan dolayı her adayı diğer adaylarla karşılaştırmadan dönüş yapacaklardır. Şuan sadece sabırlı olalım lütfen ve olumsuz düşünmeyelim kesinlikle.
Poyraz mülakat sayfası bitti buraya geldin he 😂😂😂

Benim eski kız arkadaşım 2019 Thy alımlarında hiç uçağa binmemesine rağmen kabul edilmişti.1 sene mesleğini yaptıktan sonra bel fıtığı nedeniyle de istifa etmek zorunda kalmıştı.

• Like
Tepkiler: Getfly
@admin Thy kabin memuru biriyle konuştum 15 gün içinde olumlu maili gelmediyse olumsuzdur dedi sence doğru olabilir mi?

41 Gün oldu mülakat sonucu bekliyorum, olumlu da olsa olumsuz da olsa artık gönderseler cevapları keşke. Aralık ayı içinde mülakata gidenlere toplu olarak dönüş yapacağız mı denildi ?

Arkadaşlar kasım son haftası girenlere de dönüş olmuş ben 8 kasımda girdim henüz dönüş yok. Daha öncesinde girenlere geldi mi mail.

Tekrar kabin memuru alım ilanı açılacağına dair söylentiler nereden çıktı bilmiyorum ama çok gerçekçi durmuyor zira zaten devam eden bir süreç var ve oldukça da fazla talep var. 8:30 -10:30 ve 14 olmak üzere günde 3 farklı grupla hala mülakatlarına devam ediyorlar. Her grup için 60 kişi çağırılıyor ve listenin yarısı geliyor. Mülakata gelen insanların da neredeyse yarısı boy,kilo ve İngilizce mülakatta eleniyor. Bunların dışında mülakatı tamamlayanların ortalamasını aldığımız zaman yine müthiş bir rakam çıkıyor ortaya hala devam eden ve 3 ay sürmesi planlanan bu süreç için. Yani bu kadar fazla mülakatını tamamlamış ve tamamlayacak aday arasından istedikleri personeli bulamayıp yeni ilan açacaklar söylentisi çok gerçekçi gelmiyor.

Onun dışında aklıma sadece alınacak personel sayısının 10 katı kadar adayın mülakatlara çağrılmış olma ihtimali geliyor ki devlet kurumlarında genellikle bu yol izleniyor sanırım. Böyle bir durumda forum üzerinden de öğrendiğimiz kadarıyla olumlulara yapılan 1 hafta 10 gün içerisindeki hızlı dönüşler yapılmaya devam ederken, olumsuzlara topluca mesaj gönderilecek. Bu sadece benim fikrim tabi.

Süreç çok can sıkıcı maalesef. Tecrübesiz adaylardan 5 Aralık tarihinden önce veya sonra olumlu dönüş almış olanlar var mı bunu bilmek güzel olurdu çünkü burası kritik nokta. Forumda sadece 5 aralıkta olumlu geri dönüş almış olanları görüyoruz tecrübesizlerden. Eğer bu tarih dışında herhangi bir geri dönüş olmadıysa belli süreler içinde dönüş yapılacağını varsayabiliriz. Bunun için de yine yarın yani 12 aralık tarihi kritik gün olabilir. Tabi bu sadece varsayım, forumda yeterince done yok maalesef kesin konuşabilmek ve şirketin sistemini anlayabilmek için.

Her grup için 60 kişi çağırılan olduğu ve yarısının kurum mülakatına gelmeden elendiği bilgisine nasıl ulaştınız? Saygılar. @Getfly

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.