Verdikleri listede yazıyor hepsi ayrıca e nabızda gizlersen bilgilerini ve yalan söylersen de eleniyorsun istediğin kadar sağlam sağlıklı ol
iyide 2019 da olan bir olay 2 kere yazdirildi ilac sadece. Bagimlilik yaptigi icin daha sonrasinda kullanmadimda. Raporlu bir ilacta degil. Yani 6 ay surekli kullan astimsin gibi vs. Gizlenme olsa gizlerdim >D Bana gore engel teskil edecek bir sey degil. Ama gidip 15bin tl saglik raporuna verip , boyle sacma bir seyden eleneceksem. gercekten sacma. Thynin dokturunun iletisim bilgilerine ulasmam lazim bir sekilde. O rapora o parayi odemeden. Eger direk eliyorsa bu yuzden simdiden birakmakta fayda var.

iyide 2019 da olan bir olay 2 kere yazdirildi ilac sadece. Bagimlilik yaptigi icin daha sonrasinda kullanmadimda. Raporlu bir ilacta degil. Yani 6 ay surekli kullan astimsin gibi vs. Gizlenme olsa gizlerdim >D Bana gore engel teskil edecek bir sey degil. Ama gidip 15bin tl saglik raporuna verip , boyle sacma bir seyden eleneceksem. gercekten sacma. Thynin dokturunun iletisim bilgilerine ulasmam lazim bir sekilde. O rapora o parayi odemeden. Eger direk eliyorsa bu yuzden simdiden birakmakta fayda var.
Astigmat 2 üzeri eleniyor listede yazıyor

Gözdeki astigmattan söz ediyorum astım hastaları da eleniyor ayrıca
ama iste emin olmak gerek. 6 kere ufleme testi yaptirmislardi , doktor kararsiz kaldi ne olur ne olmaz diye astim icin foster diye bir sey yazmisti. 1 ay kullandim baktim bagimlilik yapiyor sonrasinda attim daha kullanmadim 5 yil boyunca. Gemide vs. calistim , 50kg halat cekiyorduk ,astim olsam zaten o tempoda calisirken simdiye hayatta olmazdim muhtemelen >D en iyisi thy doktorundan ve ilk gittigim hastaneden bilgi almak benim icin. Engel teskil edecekse birakirim yapacak bir sey yok.

o listede yazan aciklamaya gore
Geçmişte tanısı ve/veya tedavisi (medikal tedavi ya da ameliyat) ve/veya bulgusuolanlar da dahil olmak üzere işe giriş muayenesinde tekrar değerlendirilecektir. Sözkonusu tanı ve/veya tedavi ve/veya bulgunun kesinleşmesi durumunda adaylarınişe girişi uygun değildir.
benimki medikal tedaviye girer. tani olarak muhtemelen. kesinlesip kesinlesmedigini tekrar test yaptirarak ogrenebiliriz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.