Yani siz mülakata felan girmeden direkt orayamı gidiyorsunuz ?
Birim mülakatı için Smartİst'e çağırdılar. Önce telefonla 10 dk ön görüşme, sonra aday bilgi formu doldurma, sonra sgk hizmet dökümü ve aday bilgi formunu mail olarak gönderme daha sonra smartist birim mülakatı şeklinde ileledi süreç. Sizin de böyle ilerlemedi mi süreç?

Birim mülakatı için Smartİst'e çağırdılar. Önce telefonla 10 dk ön görüşme, sonra aday bilgi formu doldurma, sonra sgk hizmet dökümü ve aday bilgi formunu mail olarak gönderme daha sonra smartist birim mülakatı şeklinde ileledi süreç. Sizin de böyle ilerlemedi mi süreç?
Ben böyle bir işe alım ilk defa duydum yani telefonla baya uzun bir görüşme ve sonrasında form ve sgk dökümü atıldıktan sonra tekrardan mülakat için çagırmaları garip geldi çünkü ilk belge talep etmek ilginç ilk mülakata davet edilir sonradan olumlu olursa gerekli belgeler istenir diye biliyorum

Ben böyle bir işe alım ilk defa duydum yani telefonla baya uzun bir görüşme ve sonrasında form ve sgk dökümü atıldıktan sonra tekrardan mülakat için çagırmaları garip geldi çünkü ilk belge talep etmek ilginç ilk mülakata davet edilir sonradan olumlu olursa gerekli belgeler istenir diye biliyorum
Valla bilmiyorum yaşadığım süreç böyle. Nasıl bir çıkarım yapabiliriz bu süreçten bilmiyorum.

• Like
Tepkiler: Kadir Mmc
Valla bilmiyorum yaşadığım süreç böyle. Nasıl bir çıkarım yapabiliriz bu sürece bilmiyorum.
Bence sizi işe aldılar yani onayladılar sadece personeli daha yakından tanımak için bu mülakat gerçekleştiriliyor çünkü çoğu aşamaları gerçekleştirmişler 10dk telefonda mülakat ve sonrasında aday bilgi formu ve sğk dökümü geriye hiçbirşey kalmamış 😃

Bence sizi işe aldılar yani onayladılar sadece personeli daha yakından tanımak için bu mülakat gerçekleştiriliyor çünkü çoğu aşamaları gerçekleştirmişler 10dk telefonda mülakat ve sonrasında aday bilgi formu ve sğk dökümü geriye hiçbirşey kalmamış 😃
Valla bilmiyorum ki önceki konularda da okumuştum sgk hizmet dökümü istediklerini ama hangi aşamada istemişlerdi o kişiden, onu hatırlamıyorum.

Geri dönüşler başladımı ilan açıldığı ertesi günü profil görüntülenmesi oldu ama geri dönüş olmadı geri dönüş alan yazarsa sevinirim
hocam siz yazın işkurdan başvuru yapanlar arasında mıydınız? bu ilana değil başka bir ilan vardı işkurda başvuru yapılıyordu

1 saat önce mülakattan çıktık. 30 civarı kişiydik sanırım. 3 gruba ayrıldık ve teler teker mülakata girdik. Mülakat gebelde soru cevap şeklinde ilerledi. Verilen yanıtlara göre yeni sorular türedildi. Olumlu ya da olumsuz geçti diyemem. Nötr durumdayım bu konuda. Herkes için hayırlısı olsun. 13 de gittik 16:30 gibi herkesin mülakatları sonlandırıldı.

1 saat önce mülakattan çıktık. 30 civarı kişiydik sanırım. 3 gruba ayrıldık ve teler teker mülakata girdik. Mülakat gebelde soru cevap şeklinde ilerledi. Verilen yanıtlara göre yeni sorular türedildi. Olumlu ya da olumsuz geçti diyemem. Nötr durumdayım bu konuda. Herkes için hayırlısı olsun. 13 de gittik 16:30 gibi herkesin mülakatları sonlandırıldı.
Hadi inşallah hayırlısı olur

• Like
Tepkiler: karamaske

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.