1 saat önce mülakattan çıktık. 30 civarı kişiydik sanırım. 3 gruba ayrıldık ve teler teker mülakata girdik. Mülakat gebelde soru cevap şeklinde ilerledi. Verilen yanıtlara göre yeni sorular türedildi. Olumlu ya da olumsuz geçti diyemem. Nötr durumdayım bu konuda. Herkes için hayırlısı olsun. 13 de gittik 16:30 gibi herkesin mülakatları sonlandırıldı.
Bu kaçıncı mülakata katıldın birinci mi ikinci mi ? Beni 2 3 hafta önce bakırköy havalimanına ilk toplu mülakata çağırmışlar o yüzden soruyorum?

arkadaşlar sanırım alımlar bitmiş.

Kariyerde İlan ilk açıldığı günün ertesi gün cv me bakdılar ama geri dönüş olmadı 3 hafta oldu ilan açık ama neden geri dönüş olmuyor sivil hava ulaştırma işletmeciliği bölümü okudum anlamıyorum neden geri dönüş olmuyor tecrübeli bir insanım ve iş için kat kat iyi bir cvye sahibim ama nedense yok olmuyor işte

• Like
Tepkiler: SiyahKartal
Kariyerde İlan ilk açıldığı günün ertesi gün cv me bakdılar ama geri dönüş olmadı 3 hafta oldu ilan açık ama neden geri dönüş olmuyor sivil hava ulaştırma işletmeciliği bölümü okudum anlamıyorum neden geri dönüş olmuyor tecrübeli bir insanım ve iş için kat kat iyi bir cvye sahibim ama nedense yok olmuyor işte
Kısmet bu işler ya bende başvurdum hergün ilana bakıyorlar cv lere bakılıyor ama benim cv me daha bakmadılar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.